Συνέντευξη Νίκης Κεραμέως στο Αργοστόλι: «Αυτή η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 22:54

Συνέντευξη Νίκης Κεραμέως στο Αργοστόλι: «Αυτή η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αίνος» στο Αργοστόλι, η Βουλευτής Επικρατείας, Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και Υπεύθυνη Νομών Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στην συνέντευξη το παρών έδωσαν ο τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης, αλλά και ο νυν Αντώνης Κατσιγιάννης, αλλά και ο Σάββας Σαββαόγλου, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων.

«Η Κεφαλονιά απέκτησε έναν πολιτικό σύμμαχο και μία καλή φίλη» ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Λουκέρης, ο οποίος εξαπέλυσε και επίθεση στην Κυβερνητική πολιτική λέγοντας πως «Η Κυβέρνηση είναι ανίκανη, επικίνδυνη και ανύπαρκτη. Στην επόμενη Κυβέρνηση που θα είναι της Νέας Δημοκρατίας, καλείστε όλοι να βοηθήσετε. Για μας πάνω απ’ όλα είναι η ενότητα.

Τον λόγο από εκεί και έπειτα πήρε η κα Κεραμέως, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: « Έχετε πλέον έναν συνομιλητή για οτιδήποτε προκύψει. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έφερε πλέον έναν άλλο αέρα στο κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα και έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει τις προτάσεις της για την διακυβέρνηση της χώρας».

Η κα Κεραμέως, αναφέρθηκε και στο πρώτο ταξίδι του νεογέννητου γιού της που, όπως τόνισε επέλεξε να είναι η Κεφαλονιά.
Επιπλέον, αναφέρθηκε σε έξι άξονες της πολιτικής της Κυβέρνησης που έχουν φέρει πίσω την χώρα, κατονομάζοντάς τους ως εξής.
Φοροεπιδρομή, Απασχόληση, ανεργία («τη διετία 2015-2016 χάθηκαν 210.000 θέσεις εργασίας»), Ανασφάλιση, παιδεία και μετανάστευση («πρωτοφανής ανυπαρξία της Κυβέρνησης στο θέαμα αυτό».

«Η φτώχεια αυξηθεί δραματικά. Τα μέτρα δεν μπορούν να αποδώσουν. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει χάσει την επαφή του με την Κοινωνία και χρειάζεται να γίνει αλλαγή σελίδας» ήταν τα λόγια της ενώ χαρακτήρισε εκτροπή πολιτεύματος, αυτό που έγινε με τις τηλεοπτικές άδειες των καναλιών.

«Αυτή η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Κεραμέως, και αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει η Κεφαλονιά, επισημαίνοντας πως εδώ και καιρό δεν γίνεται τίποτα για το νησί. Παράλληλα, έγινε και ερώτηση για το Brexit και τις συνέπειες αυτού, τονίζοντας πως πλέον βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

 

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη 

 


Audio recording software >>

 DSC 0530DSC 0532DSC 0533DSC 0536DSC 0538DSC 0539DSC 0540DSC 0544DSC 0546DSC 0547DSC 0548DSC 0550DSC 0554


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250