Σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος: «Ευχαριστώ τους Κεφαλονίτες για την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 20:24

Σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος: «Ευχαριστώ τους Κεφαλονίτες για την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν»

Ευχαριστίες από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο για την κατανυκτική ατμόσφαιρα την ημέρα της Αναστάσεως στο Αργοστόλι  

Γεμάτος ευγνωμοσύνη ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, για τα όσα κατανυκτικά και όμορφα συνέβησαν στην Κεφαλονιά και το Αργοστόλι την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σήμερα το απόγευμα ο σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας, αισθάνθηκε την εσωτερική ανάγκη, να εκφράσει την ικανοποίησή του και την χαρά του και να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν σε αυτή την καθόλα θρησκευτική και κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του «προς όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως για την συμμετοχή του στην τελετή Ανάστασης στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, για την ησυχία που επικράτησε και για την κατάνυξη και τη συμμετοχή τους στο να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη.

Βεβαίως, ευχαριστώ τις Αρχές, την Περιφέρεια και τον Δήμο, αλλά και την Διοίκηση της Αστυνομίας και τους Αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην οργάνωση και την άψογη εκτέλεση της τελετής της Αναστάσεως και ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες, αλλά και τους μεγαλύτερους ανθρώπους.

Ως Μητροπολίτης αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμον διότι ήκουσαν την παράκλησή μου και ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία και να συνεορτάσουν την Ανάσταση, αυτό πέρα από την χαρά αποτελεί και μία δέσμευση να εργάζομαι καθημερινώς όλο και περισσότερο για την καλύτερη οργάνωση της τοπικής εκκλησίας, ώστε να είμαστε κοντά τόσο στις ενορίες, όσο και τις οικογένειες και τον καθένα ξεχωριστά.

Ευχαριστώ τους Κεφαλονίτες για την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250