«Επίσκεψη» Δημοτικών Υπαλλήλων στον δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - Παρίσης: «Αν δεν γίνει Grexit, εγώ θα αλλάξω το όνομά μου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 12:45

«Επίσκεψη» Δημοτικών Υπαλλήλων στον δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - Παρίσης: «Αν δεν γίνει Grexit, εγώ θα αλλάξω το όνομά μου»

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Κινητοποίησης, προέβη σε συμβολική κατάληψη στο χώρο του ΞΕΝΙΑ, αλλά και ...επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου εκφράστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.

Στην κινητοποίηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης, η Οργανωτική Γραμματέας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλληλων, Εφη Διονυσάτου, ο Πέτρος Μποφιλάτος, από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και δημοτικοί υπάλληλοι.

Στην κινητοποίηση, τονίστηκε η αναγκαιότητα για συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στην Πανελλαδική Απεργία της Πέμπτης 12ης Νοεμβρίου, κόντρα στην σκληρή λιτότητα που γενικεύεται, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό πρόβλημα που εντείνεται.

Παρίσης: «Αν δεν γίνει Grexit, εγώ θα αλλάξω το όνομά μου»

Εν συνεχεία από το ΞΕΝΙΑ , οι συγκεντρωμένοι δημοτικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο δημαρχείο και έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος δήλωσε μεν αλληλέγγυος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόνισε όμως για μία ακόμη φορά, πως δεν έχει την χρηματοδότηση από την κεντρική Κυβέρνηση για να προχωρήσει... μάλιστα έκανε και πρόβλεψη ότι η χώρα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε Grexit... τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν δεν γίνει Grexit, εγώ θα αλλάξω το όνομά μου».

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0164DSC 0165DSC 0168DSC 0170DSC 0173DSC 0174DSC 0175DSC 0176DSC 0178


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250