Agelos Travel : 4ήμερη εκδρομή Πρέσπες- Φλώρινα- Καστοριά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 10:48

Agelos Travel : 4ήμερη εκδρομή Πρέσπες- Φλώρινα- Καστοριά

Γραφείο Γενικού Τουρισμού- Agelos Travel : Α. ΧΟΪΔΑ 4 - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΗΛ. : 26710 22118, FAX : 26710 28678 e-mail: [email protected] 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 30/05 – 02/06/2015

         

1η Μέρα : Συγκέντρωση στο Αργοστόλι το πρωί , αναχώρηση για Σάμη , απ'όπου με το F/B θα φτάσουμε στον Αστακό γύρω στις 12:00. Από εκεί επόμενη μας στάση το Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων και στη συνέχεια τα Ιωάννινα , όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για περίπατο στη πόλη και φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Φλώρινα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.

            2η Μέρα : Μετά το πρωινό μας θα κάνουμε μια πρώτη βόλτα στην πόλη της Φλώρινας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα , εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τα όμορφα νερά της λίμνης με μια υπέροχη βαρκάδα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και επιστροφή στην Φλώρινα αργά το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

            3η Μέρα : Πρωϊνό. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στο Νυμφαίο , το χωριό του Μπουτάρη . Επίσκεψη στο περιβαλλόντικο κέντρο Αρκτούρος και στο μουσείο που υπάρχει στο χωριό Αετός , το πάρκο του Λύκου και το πάρκο της Αρκούδας . Στην επίστροφή μας στάση στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς για τον απογευματινό μας περίπατο και καφέ. Επιστροφή στη Φλώρινα – διανυκτέρευση.

        4η Μέρα : Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας , θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση . Η επιστροφή μας θα είναι μέσω Αστακού - Σάμης, άφιξη στο Αργοστόλι αργά το βράδυ γεμάτοι αναμνήσεις από την εκδρομή μας.

       Τιμή κατά άτομο : 150,00 ευρώ με πρωϊνό ( Επιβάρυνση μονόκλινου επιπλέον 30€)

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται :

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο λεωφορείο.
  • Ακτοπλοικά εισιτήρια στη γραμμή Σάμη - Αστακός – Σάμη.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Φλώρινα με πρωϊνό.
  • Ατομική ασφάλεια ταξιδίου.
  • Φ.Π.Α.                                                  

  Δεν συμπεριλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε Σπήλαια , Μουσεία , Αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παρόν πρόγραμμα, το οποίο δύναται να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

aggelos travel