Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ - "Βέλη" σε Σαμαρά και ΝΔ από τον Νίκο Νικολόπουλο! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 21:56

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ - "Βέλη" σε Σαμαρά και ΝΔ από τον Νίκο Νικολόπουλο! (εικόνες)

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους, εν όψει την επικείμενων βουλευτικών εκλογών, έκαναν το Σάββατο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Mouikis”  στο Αργοστόλι, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες . Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Την παρουσίαση των θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε ο  Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος πλέον είναι και υπεύθυνος για την Κεφαλονιά, ενώ οι Βασίλης Καμπίτσης , Μάκης Πετάτος και Κώστας Μιχαλάκος που βρέθηκαν στο πάνελ, παρουσίασαν τους υποψηφίους βουλευτές του κινήματος. Πρόκειται για τον Γιώργο Παυλάτο, τον Βασίλη Πολίτη και την Κατερίνα Στάβερη.

«Θα είναι τόσο καλό το εκλογικό αποτέλεσμα που θα μας κάνει να υπερηφανευόμαστε» , τόνισε στα πρώτα του λόγια ο πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλης Καμπίτσης .

Με τη σειρά του το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Μάκης Πετράτος, αφού παρουσίασε τον Νίκο Νικολόπουλο, εν συνεχεία δήλωσε πως « πρόκειται για ένα αξιοκρατικό ψηφοδέλτιο με έντονη επιστημονική, συνδικαλιστική, πολιτιστική και κοινωνική δράση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η πατριωτική δύναμη που θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή και θα εγγυηθεί την  εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία».

Ο Κώστας Μιχαλάκος δήλωσε πως: «Η προσπάθεια που έγινε για διάσπαση και μείωση των ΑΝ.ΕΛ, αντικατοπτρίζεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος που είναι όλοι τους μία γροθιά».

Αιχμηρός ο Νικολόπουλος – «Το αποτέλεσμα έχει κριθεί… να πάνε στον αγύριστο»

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο βουλευτής Αχαίας, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ήταν και ιδιαιτέρως αιχμηρός για την Κυβέρνηση Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία.

«Θέλουν να μας βγάλουν από την μέση και να μας πετάξουν από πάνω τους σαν το ενοχλητικό… τσιμπούρι. Εγώ μπόρεσα να παραιτηθώ και να τους μουντζώσω, ο Ελληνικός λαός όμως δεν μπορεί να πάρει την ψήφο του πίσω. Ουσιαστικά, εμείς ρίξαμε την Κυβέρνηση. Εμείς φέραμε την ανατροπή. Ήμασταν 12 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ και αυτοί που ψήφισαν τον Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν 168. Ήθελαν 12 για να συνεχίσουν να Κυβερνούν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 7 μονάδες μπροστά»

Ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε, παραδεχόμενος το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 7 μονάδες μπροστά και αυτό το λέω για να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Αν δεν μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος. Ουσιαστικά, το αποτέλεσμα έχει κριθεί και όλοι αυτοί που ήταν Κυβέρνηση να πάνε… στον αγύριστο».

«Τα κελιά, τους περιμένουν αν αλλάξει η κατάσταση»

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η δήλωσή του ότι κάποιοι τοπικοί άρχοντες θα πάνε φυλακή, αν αλλάξει η κατάσταση. «Κάποιοι τοπικοί άρχοντες ξέρουν ότι θα πάνε φυλακή. Κλέφτες άλλωστε δεν υπάρχουν μόνο στην Αθήνα, υπάρχουν και στην Πάτρα και στην Κεφαλονιά και γι’ αυτό έχω μάθει έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και παρακαλούν να μην αλλάξει η κατάσταση, γιατί αν αλλάξει  τα κελιά, τους περιμένουν!».

Καταλήγοντας ο κ. Νικολόπουλος τόνισε: «Οι υποψήφιοι μας  στην Κεφαλονιά είναι υπέροχοι! Δεν μπορώ να δεχθώ ότι η καπατσοσύνη κάποιων θεατρίνων, θα μπορέσει να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα».  

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι τρεις υποψήφιοι με τον Γιώργο Παυλάτο να δηλώνει πως «Είμαστε όλοι θύματα των μνημονιακών πολιτικών», την Κατερίνα Στάβερη να δηλώνει πως «αγαπάω τον τόπο μου και θα προσπαθήσω να κάνω ο,τι καλύτερο για τον συνάνθρωπό μου. Βρέθηκα στους ΑΝ.ΕΛ γιατί μου άρεσε η λεβεντιά, η επανάσταση και να μην συμβιβάζομαι με τίποτα», ενώ ο Βασίλης Πολίτης ανέλυσε την λογική της χαμένης ψήφου δηλώνοντας πως «Οι ΑΝ.ΕΛ θα πρέπει να έχουν δύναμη και να βρίσκονται στο επόμενο κοινοβούλιο, γι’ αυτό και αποτελούν αναγκαίο καλό».

Ο κ. Νικολόπουλος στο τέλος της παρουσίασης ερωτήθηκε για το αν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό απάντησε: «Ελπίζω και για μας να είναι αναγκαίο καλό ο Τσίπρας. Ελπίζω να μην προδοθώ και από τον Τσίπρα, όπως προδόθηκα στο παρελθόν από τον ίδιο τον πρόεδρο μου, τον Αντώνη Σαμαρά» .

Ακούστε παρακάτω όλη την παρουσίαση των ΑΝ.ΕΛ.


Online recording software >>

 

DSC 0657DSC 0659DSC 0662DSC 0664DSC 0665DSC 0667DSC 0668DSC 0671DSC 0673DSC 0675DSC 0676DSC 0679DSC 0680


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250