Μαζαράκης: «ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ έδιναν 300.000 ευρώ για την επισκευή του σταδίου Αργοστολίου, αλλά η Δημοτική Αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει!»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 18:06

Μαζαράκης: «ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ έδιναν 300.000 ευρώ για την επισκευή του σταδίου Αργοστολίου, αλλά η Δημοτική Αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει!»

Τα λεφτά ήταν πολλά, αλλά η... αδράνεια και η αδιαφορία ακόμα μεγαλύτερη! Και όπως διαφαίνεται υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος μια μεγάλη ευκαιρία επισκευής του σταδίου Αργοστολίου που πλήγηκε από τους σεισμούς, να χαθεί οριστικά και αμετάκλητα εξαιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλης Μαζαράκης, η ΟΥΕΦΑ με συγχρηματοδότηση από την ΕΠΟ είχε αποφασίσει να δώσει το ποσό των 300.000 ευρώ για την επισκευή του γηπέδου Αργοστολίου, ωστόσο η δημοτική Αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα.

Ο κ. Μαζαράκης άλλωστε ήταν κατηγορηματικός πως είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ώστε να σταλούν στην ΟΥΕΦΑ, προγράμματα, σχέδια και προσφορές για να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάσταση (προέβλεπε επισκευή των κερκίδων και εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα) μέχρι τις 20 Μαΐου, αλλά ουδέποτε δόθηκε απάντηση!

Πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφού πέρασαν κατά πολύ οι ημερομηνίες που έδινε για απάντηση η ΟΥΕΦΑ, το πουλάκι να έχει... πετάξει! Κρίμα...

Ακούστε τη δήλωση του κ. Μαζαράκη για το γήπεδο!


Record and upload audio >>

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250