Επιτέλους μπήκε λίγη τάξη στις αποθήκες του δήμου στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 08:05

Επιτέλους μπήκε λίγη τάξη στις αποθήκες του δήμου στο Ληξούρι

Η κατάσταση που επικρατούσε στον περιβάλλοντα χώρο των αποθηκών του δήμου στους Σουλλάρους ήταν απαράδεκτη, παντού σκουπίδια και μπάζα, ενώ στην πίσω πλευρά παρατημένα οχήματα που δεν λειτουργούν, αλλά και πολλά μηχανήματα από τη παλιά ΒΕΣ (Βαλλιάνειο Επαγγελματική Σχολή), πεταμένα το ένα πάνω στο άλλο. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου  

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι υπάλληλοι του δήμου στο Ληξούρι ευαισθητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να βάλουν μια τάξη και να καθαρίσουν για αρχή τους χώρους γύρω από την αποθήκη. Έτσι περίφραξαν όλη την περίμετρο, την δεντροφύτευαν, καθάρισαν και διαμόρφωσαν τους γύρω χώρους, και στο μπροστινό μέρος έφεραν όλα τα μηχανήματα της ΒΕΣ σε κοινή θέα (τόρνοι, πρέσες, φρέζες, τρυπάνια, πλάνια) για όσους περνούν να τα βλέπουν, με σκοπό να τα συντηρήσουν μέχρι να βρεθεί ένας πιο κατάλληλος χώρος.

Σε αυτή τους την προσπάθεια δεν ήταν μόνοι, και αισθάνονται την υποχρέωση μέσω του προϊστάμενού τους Διονύση Σταθάτου να ευχαριστήσουν κάποιους ανθρώπους για την υλική και μηχανική βοήθεια που τους παρείχαν σε αυτό το εγχείρημα. Θέλουν λοιπόν να ευχαριστήσουν, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων: Κατωγής Πέτρο Βιτωράτο, Χαβριάτων Αναστάσιο Μοσχόπουλο, Σουλλάρων Ελευθέριο Γρηγοράτο, Καμιναράτων Φώτη Ρηγάτο, Μονοπoλάτων Ανδρέα Ευαγγελάτο, και Σχοινέα – Βλιχάτων Πόπη Ρεπούση. Επίσης τους επαγγελματίες Στέλιο και Γιάννη Μαγδαληνό, τον Γιώργο Ρεμούντη, τον Δημήτρη Διονυσάτο και το ξενοδοχείο APOLLONIO στο Ξι.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250