ΛΗΞΟΥΡΙ : Εγκαίνια του γραφείου πληροφόρησης τουριστών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 09:34

ΛΗΞΟΥΡΙ : Εγκαίνια του γραφείου πληροφόρησης τουριστών

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής με Πρόεδρο τον κ. Γεράσιμο Στρίντζη και ο Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων Παλικής με πρόεδρο την κ. Κατερίνα Ατσάρου εγκαινίασαν  το γραφείο πληροφόρησης τουριστών  στην παράλια Ληξουρίου.

Το γραφείο στεγάζεται σε κτήριο του δήμου  είναι βασισμένο στην εθελοντική εργασία με πρωτοπόρο στον εθελοντισμό την κ. Ελένη Βαλλιάνου και θα είναι ανοιχτό πρωί - απόγευμα κάθε μέρα. Τα εγκαίνια έκανε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφεριάρχης Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος.

Εκτός από τους επιχειρηματίες και μέλη των παραπάνω συλλόγων το παρών στα εγκαίνια έδωσαν. Ο αντιδήμαρχος Παλικής Ευάγγελος Θεοφιλάτος, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου  Γεράσιμος Βαγιωνίτης, ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Ανουσάκης, η πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ελπίδα Κατσαίτη, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Μοσχονάς , ο πρόεδρος του ΤΣ Ληξουρίου Νίκος Αραβαντινός, Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Χαράλαμπος Μοσχόπουλος, και η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Σοφία Λουκέρη.

Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250