Σύλλογος Ναυτικών Νίκος Καββαδίας: ‘’Μάκρυνε η απόσταση Σάμη – Πάτρα’’

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 09:15

Σύλλογος Ναυτικών Νίκος Καββαδίας: ‘’Μάκρυνε η απόσταση Σάμη – Πάτρα’’

Ο Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλλονιάς “Νίκος καββαδίας” θέλει να σταθεί με καταγγελτική διάθεση απέναντι στην αδικαιολόγητη επιμήκυνση του δρομολογίου Πάτρα - Σάμη , που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών και παραπόνων που έφτασαν στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Διερωτώμεθα!! Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος γι’ αυτό; Υπάρχει κάποια σχετική συμφωνία με το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών;

Θα θέλαμε ο λαός της Κεφαλλονιάς να ενημερωθεί από υπεύθυνα χείλη σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μείωση ταχύτητας συνεπάγεται εξοικονόμηση καυσίμων, που είναι εις βάρος του επιβατικού κοινού και προς όφελος της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Επίσης θα ήθελε ο Κεφαλλονίτικος λαός να γνωρίζει πόσος χρόνος έχει συμφωνηθεί, με το αρμόδιο Υπουργείο, να σταματά το πλοίο για τις ετήσιες επισκευές;

Διότι υπάρχει η εντύπωση ότι η αργία του πλοίου τραβάει σε μήκος χρόνου, πέρα του δέοντος και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Και φυσικά όλο το επιβατικό κοινό είναι αναγκασμένο να εξυπηρετείται μέσω δρομολογίου Πόρου - Κυλλήνης, με ό,τι επιπτώσεις και συνέπειες επιβαρύνουν τους επιβάτες που εξυπηρετούνται καλύτερα με το δρομολόγιο Σάμη - Πάτρα.

Το πλοίο όμως που επισκευάζεται και αργεί είναι της ίδιας εταιρείας, που διαθέτει πλοία για την εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου δρομολογίου και ο “νόων, νοείτο”.

Ζητάμε λοιπόν υπεύθυνα ενημέρωση, για να μπουν τα πράματα στη θέση τους και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις περί ασυδοσίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ναυτικών “Νίκος Καββαδίας”.




00 inkefalonia general ad 300X250