Εργατικο Κέντρο - ΕΛΜΕΚΙ - Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων -ΑΔΕΔΥ: Σήμερα κινητοποίηση για το Παλαιστινιακό σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 09:38

Εργατικο Κέντρο - ΕΛΜΕΚΙ - Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων -ΑΔΕΔΥ: Σήμερα κινητοποίηση για το Παλαιστινιακό σε Αργοστόλι και Ληξούρι

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

EKTAKTO ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

Όλες και όλοι στον ξεσηκωμό και στις κινητοποιήσεις αύριο Κυριακή 29 Οκτώβρη 2023   στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Αργοστολίου & στις 12.00 στην Πλατεία Ληξουρίου                  

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους, όλο το λαό, τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς σε άμεση και μαχητική απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Η δραματική νύχτα στη Γάζα, όπου το Ισραήλ σφυροκοπούσε ανελέητα την περιοχή πνίγοντας στο αίμα τον Παλαιστινιακό λαό, μπλοκάροντας παράλληλα την επικοινωνία και τον ίντερνετ με στόχο να κρυφτεί το μέγεθος της σφαγής των χιλιάδων αμάχων, γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Και η απάντηση περνά σε όσους θέλουν να βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει την ισραηλινή σφαγή απορρίπτοντας ακόμη κι αυτά τα ψηφίσματα στον ΟΗΕ για "κατάπαυση του πυρός". Είναι με τη μεριά του "ληστή" και "εγκληματία" και εμπλέκει τη χώρα στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, στο πλευρό της στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ. 

Όλοι στους δρόμους!

Δίνουμε άμεση απάντηση!

Τώρα είναι ακόμη πιο επιτακτικό σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε σχολείο και σχολή, σε κάθε πλατεία και γειτονιά να ηχήσει παντού το σύνθημα «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!». Μαζί με τους λαούς σε κάθε χώρα που παρά την προσπάθεια να πέσει σιωπή πραγματοποιούν συγκλονιστικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους!

Απαιτούμε:

Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

                                                   28.10.2023

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

ΕΛΜΕΚΙ 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου :

 Κυριακή 29 Οκτώβρη 2023

         στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Αργοστολίου

   και στις 12.00 στην Πλατεία Ληξουρίου

 

για να απαιτήσουμε :

  • να σταματήσει εδώ και τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού
  • καμιά συμμετοχή της χώρας μας στο έγκλημα αυτό

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !

Αργοστόλι 28/10/2023

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ!

Εδώ και μέρες παρακολουθούμε την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, που μετρά σχεδόν 8000 νεκρούς εκ των οποίων πάνω 3500, παιδιά... Τώρα το κράτος δολοφόνος, με τη στήριξη των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ προχώρησε σε ολομέτωπη επέμβαση με αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις. Ο λαός της Παλαιστίνης βρίσκεται αποκλεισμένος χωρίς ρεύμα, νερό και Ίντερνετ και βομβαρδίζεται διαρκώς. Δεν υπάρχει καμία επαφή ούτε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να μπορέσει να παρασχεθεί κάποια έστω τυπική βοήθεια στους τραυματίες!

Καταδικάζουμε απερίφραστα και με αηδία την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ που δεν ψήφισε το ψήφισμα που κατατέθηκε στο συμβούλιο του ΟΗΕ για ανθρωπιστική εκεχειρία! Είναι με τη μεριά του κράτους-δολοφόνου και εμπλέκει βαθύτερα τη χώρα μας στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Δείχνει για ακόμη μια φορά πόσο δεμένη είναι με τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και πόσο επικίνδυνη είναι για τον ελληνικό και τους άλλους λαούς.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης την Κυριακή 29/10 10.30 το πρωί στην Πλατεία Αργοστολίου και 12.00 στην Πλατεία Ληξουρίου!

Δίνουμε δυναμική απάντηση στους σφαγείς των λαών. Όλοι στους δρόμους!

  • Να σταματήσει εδώ και τώρα η κατοχή των εδαφών του παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ! Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με βάση την ομόφωνη απόφαση του ΟΗΕ.
  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή! Να σταματήσει κάθε οικονομική- πολιτική- στρατιωτική συνεργασία με το κράτος δολοφόνο.

Να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Παλαιστίνη

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 

Οι ομάδες γυναικών του νησιού μας (μέλη της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΕΚΚΙ σε Αργοστόλι και Ληξούρι την Κυριακή 29 Οκτώβρη στις 10.30 στη Πλατεία Βαλλιάνου και 11.30 στη Πλατεία Ληξούριου για να δώσουμε άμεση απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Εκφράζουμε μαχητικά την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό.

Καταδικάζουμε το έγκλημα που διαπράττει το κατοχικό κράτος του Ισραήλ. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας στο σφαγείο!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς & Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ

                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ν.Τ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ, συμμετέχει στην κινητοποίηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, σε άμεση και μαχητική απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα στην συγκέντρωση την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, 10:30 το πρωί στην Πλατεία Αργοστολίου και 12:00 στην Πλατεία Ληξουρίου.

Μαζί με τους λαούς σε κάθε χώρα που παρά την προσπάθεια να πέσει σιωπή, πραγματοποιούν συγκλονιστικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, βγαίνουμε ξανά στους δρόμους!

Απαιτούμε:

  • Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού
  • Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ
  • Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

                                                 Αργοστόλι 28.10.2023   Το Ν.Τ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ  




00 inkefalonia general ad 300X250