Εργατικό Κέντρο: Αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:30

Εργατικό Κέντρο: Αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών! Ο πόνος των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, που έχασαν τον κόπο και τον ιδρώτα τους, είναι και δικός μας πόνος.

Τα χωριά και οι πόλεις σε ολόκληρη την χώρα και κύρια στη Θεσσαλία, πνίγονται εδώ και μέρες, εν έτει 2023, όχι λόγω της “κλιματικής αλλαγής”, ούτε των “πρωτόγνωρων καιρικών φαινομένων” που έχουν πλέον γίνει πιο πολλά από τα “συνηθισμένα” αλλά λόγω των ανεπαρκειών σε υποδομές προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των προηγούμενων, όπως επίσης και των Περιφερειών που ακολουθούν πιστά τις ίδιες πολιτικές. Το "επιτελικό κράτος" τους έχει προτεραιότητα την προστασία των κερδών των λίγων και όχι την προστασία και την ασφάλεια του λαού και αυτό επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο…

Τώρα είναι ώρα δράσης!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης έχει ήδη ξεκινήσει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με τελική αποστολή το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας.

Καλούμε τους συναδέλφους μας, το λαό της Κεφαλονιάς να προσφέρουν ό, τι μπορούν για να στηριχτούν οι κάτοικοι των περιοχών που δοκιμάζονται.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι αυστηρά τα εξής:

  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς
  • συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη)
  • Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)
  • Φακούς

Προσοχή: Δεν συλλέγουμε επιπλέον ρούχα και κλινοσκεπάσματα καθώς έχουμε υπερκαλύψει τον όγκο του ιματισμού που μπορούμε να αποστείλουμε.

Στόχος είναι η αποστολή να αναχωρήσει άμεσα!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6970231864






ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250