ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης ΚΚΕ: "Όσο κι αν καυγαδίζουν, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 11:02

ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης ΚΚΕ:  "Όσο κι αν καυγαδίζουν, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!"

 Αυτή την περίοδο, λίγες μέρες πριν τις Βουλευτικές εκλογές, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν «ζωστεί με φυσεκλίκια», για να δείξουν τις δήθεν διαφορές τους και να κοροϊδέψουν το λαό. Θέλουν να ξεχάσουμε ότι «αγκαλιά» και οι δύο, τέσσερα χρόνια τώρα ψηφίζουν μαζί κρίσιμα νομοσχέδια, ότι είναι συνυπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση που βιώνει ο λαός μας.

Το ίδιο κάνουν και στο νησί μας, καθώς από τη μία η ΝΔ και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοί του, δίνουν «ρεσιτάλ» υποκρισίας, αυτή τη φορά με αφορμή τις ανατιμήσεις στην ενέργεια.

Είναι εμπαιγμός για το λαό μας ο «σκυλοκαυγάς» ανάμεσά τους και οι αλληλοκατηγορίες τους, για το ποιος ευθύνεται περισσότερο για τις δυσβάστακτες τιμές του ρεύματος και τις χιλιάδες διακοπές σε λαϊκά νοικοκυριά.

Όσο κι αν καυγαδίζουν όμως, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί! ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από κοινού ψήφισαν την οδηγία της ΕΕ για μονιμοποίηση των χαρατσιών στην ενέργεια, εκτοξεύοντας το κόστος για τα λαϊκά νοικοκυριά. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, «άνοιξε το δρόμο» στον οποίο βαδίζει σήμερα η ΝΔ, καθώς με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, διαμόρφωσε τα καρτέλ της ενέργειας. Ο ένας «έραβε» και ο άλλος «έκοβε», πάντα με κοινό στόχο τη στρατηγική της ΕΕ για «απελευθέρωση» της αγοράς. Όλοι μαζί, απέρριψαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ για την κατάργηση των φόρων, που έστω και λίγο θα ανακούφιζαν το λαό.

Ο λαός της Κεφαλονιάς, ο λαός όλης της Ελλάδας, έχει πείρα και πρέπει να την αξιοποιήσει. Δεν πρέπει να τους εμπιστευτεί ξανά, ούτε να υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα, της κυβερνητικής σταθερότητας από τη μία και της δήθεν προοδευτικής εκδοχής της από την άλλη.

Μόνη απάντηση στους εκβιασμούς τους και λύση για το λαό, ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, που παλεύει για ενάργεια φθηνή και προσβάσιμη σε όλους και όχι πανάκριβο εμπόρευμα για τα κέρδη των μονοπωλίων.

ΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ του ΚΚΕ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250