Σαφείς απαντήσεις Καππάτου για την επικοινωνία με Φουρθιώτη - "Ο ίδιος μου έστειλε email με αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:16

Σαφείς απαντήσεις Καππάτου για την επικοινωνία με Φουρθιώτη - "Ο ίδιος μου έστειλε email με αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό"

O Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» , σχολιάζοντας δημοσιεύματα που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν με τον Μένιο Φουρθιώτη, λόγω επικοινωνίας των δυο κατά το παρελθόν.

«Το 1/3 της ομιλίας του κου Τσίπρα στην Βουλή – όπως είπε και ο Πρωθυπουργός – αναλώθηκε στον κο Φουρθιώτη. Θεώρησε προφανώς ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, έπρεπε να αναλυθεί με αυτό το θέμα».

«Πέρυσι, τέτοια εποχή ήμουν εισηγητής στο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ. Ένα πρωί, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να κουβεντιάσουμε για το νομοσχέδιο. Του είπα ότι ότι θέλει να το στείλει γραπτώς και του έδωσα το email μου, για να μου στείλει τις προτάσεις τους. Μια μάλιστα από τις παρεμβάσεις αφορούσε την εκπομπή τηλεοράσεων και εκτός Ελλάδος. Εγώ το ανέφερα στον αρμόδιο Υπουργό, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό».

«Αυτή ήταν η μεταξύ μας επικοινωνία. Και κάποιες κλήσεις τις οποίες δεν μπορούσα να απαντήσω. Αυτό ήταν το ”Φουρθιώτης – gate”. Όταν όμως είχα την επικοινωνία δεν ήταν υπόδικος, αλλά δημοσιογράφος με εκπομπή δική του, στην οποία καλούσε πολιτικούς. Εργαζόταν στον σταθμό του κου Βρυώνη (ο οποίος με είχε καλέσει για τον ίδιο λόγο). Όταν είσαι δημοσιογράφος, με πολιτική εκπομπή καλείς και πολιτικούς, τους παίρνεις τηλέφωνο… Δεν σημαίνει ότι είναι κάτι κακό, άσχετα με το ότι έγινε υπόδικος μετά. Επίσης να πω ότι εγώ δεν έστειλα ποτέ mail, αλλά ο κος Φουρθιώτης σε εμένα με τις παρεμβάσεις. Κάθε πολίτης έχει αυτό το δικαίωμα».

«Για μια εβδομάδα λάμβανα τηλέφωνα από τον κο Φουρθιώτη και μετά εξαφανίστηκε τελείως. Να σας πω επίσης ότι τα emails τα λάμβανα στο προσωπικό μου, γιατί αυτό χρησιμοποιώ περισσότερο. Μπορεί να δώσω οποιοδήποτε mail. Σε αυτή την περίπτωση, μου ήρθε στο μυαλό το προσωπικό μου και το έδωσα. Σε κάθε νομοσχέδιο λαμβάνω περίπου 50 - 100 μηνύματα από διάφορους φορείς οι οποίοι έχουν αιτήματα και τα ζητάνε σε εμάς και εμείς με την σειρά μας στην Κυβέρνηση. Έτσι, το ότι ο κος Φουρθιώτης μου έστειλε μήνυμα, δεν μου φάνηκε περίεργο».

«”Φουρθιώτης – gate” δεν υπάρχει. Δυστυχώς αυτό θα στεναχωρήσει κάποιους πολιτικούς αντιπάλους στην Κεφαλονιά, κάποιους που γράφουνε ότι με έχει κοντά του ο Πρωθυπουργός, με έχει μακριά του ο Πρωθυπουργός…Δεν ξέρουν τι να πουν, τα έχουν χαμένα».




00 inkefalonia general ad 300X250