Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας- 10 Οκτωβρίου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 11:30

Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας- 10 Οκτωβρίου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

«Η Ψυχική Υγεία σε έναν άνισο κόσμο», αυτό είναι το θέμα που φέτος επιλέχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ). Όλοι όμως οι άνθρωποι είναι σε θέση να απολαμβάνουν καλή ψυχική υγεία.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

       Το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ είναι μια μονάδα του Γ.Ν.Κ, δημόσια Υπηρεσία του ΕΣΥ και υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας.

       Ιδρύθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης "ΨΥΧΑΡΓΩΣ" και στελεχώνεται από τις εξής ειδικότητες: ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος, ψυχολόγοι, νοσηλευτής, επισκέπτης υγείας, λογοθεραπευτής, ειδικός παιδαγωγός, εργοθεραπευτής, διοικητική υπάλληλος.

       Έχει αρμοδιότητες και σκοπούς που αφορούν τη ψυχική υγεία των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης τόσο σε ανήλικο όσο και σε ενήλικο πληθυσμό.

       Λειτουργεί –για το κοινό- τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-14:30. Η συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους πραγματοποιείται έπειτα από προ συνεννόηση (κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 2671361108) εκτός και αν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό που διεκπεραιώνεται κατά το δυνατόν αμέσως.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250