Κόκκινος συναγερμός στην Αθήνα! - Δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε πλοίο που πλέει προς την Γάζα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 15:10

Κόκκινος συναγερμός στην Αθήνα! - Δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε πλοίο που πλέει προς την Γάζα!

Μια ιστορία με απρόβλεπτη συνέχεια εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές 2 έλληνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους κυρίους Βαγγέλη Διαμαντόπουλο (βουλευτής Καστοριάς) και Δημήτρη Κοδέλα (βουλευτής Αργολίδας).

Δυο πλοία, ένα ελληνικό και ένα φινλανδικό το Estelle, απέπλευσαν προς την Λωρίδα της Γάζας. Στην στάση που έκανε στην Κρήτη το ελληνικό πλοίο δεν του επετράπη ο απόπλους, καθώς υπήρχε σχετική υπουργική απόφαση μετά το αιματηρό επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο Μαβι Μαρμαρά.

Ετσι, απέπλευσε μόνο το Φινλανδικό πλοίο. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι στο Φινλανδικό πλοίο επιβαίνουν και οι 2 έλληνες βουλευτές. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, στο πλοίο επιβαίνουν και άλλοι 3 έλληνες πολίτες.

Η επικοινωνία των ελληνικών με τις ισαρηλινές αρχές είναι συνεχής και οι ισραηλινοί ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα με τους επιβαίνοντες, αν το πλοίο ακολουθησει την πορεία του Μαβί Μαρμαρά, αυτό αποτελεί πολεμική πράξη!

Νωρίτερα, το onalert.gr είχε περιγράψει το θρίλερ που είναι σε εξέλιξη με το φινλανδικό σκάφος.

Έπλεε για τρίτο 24ωρο νότια της Κρήτης, με το Ισραήλ να έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει το ταξίδι του για τη Γάζα. Στο σκάφος επιβαίνουν 17 ακτιβιστές από Καναδά, Ισραήλ, Νορβηγία, Σουηδία και ΗΠΑ.

Πηγή:newsit.gr