Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου η Φώφη Γεννηματά - Άκουσε τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 09:19

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου η Φώφη Γεννηματά - Άκουσε τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός (εικόνες + video)

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο πραγματοποίησε το απομεσήμερο του Σαββάτου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Καρακατσούνη, υπεύθυνο του τομέα πολιτικής προστασίας του ΚΙΝΑΛ, στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Κεφαλονιά.

Κατά την συνάντηση στο Δημαρχείο, έγινε αναλυτική ενημέρωση απο τον Δήμαρχο Αργοστολίου για τα προβλήματα που δημιούργησε στον Δήμο το καταστροφικό πέρασμα του Μεσογειακού Κυκλώνα Ιανός, τις ζημιές που άφησε πίσω. Μάλιστα, η κα Γεννηματά είδε και το βίντεο που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αργοστολίου, με τις ζημιές απο όλες τις περιοχές του δήμου.

Το παρών στην συνάντηση, έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σαμούρης και Γιώργος Τσιλιμιδός, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Δημήτρης Σπανός, καθώς και στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Κεφαλονιά και μέλη της ΝΕ του κινήματος.

Στην κα Γεννηματά δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο μία ομπρέλα με το λογότυπο του Κέφαλου σήματος του Δήμου Αργοστολίου, καθώς και τρία κρασιά του συνεταιρισμού.

Παρακάτω η δήλωσή της βγαίνοντας από το Δημαρχείο Αργοστολίου

Γιώργος Χαλαβαζής

 

DSC 0018DSC 0020DSC 0021DSC 0022DSC 0026DSC 0033DSC 0034DSC 0037DSC 0039DSC 0040DSC 0053




00 inkefalonia general ad 300X250