Δήμος Κεφαλονιάς: «Έγινε η συνάντηση Σαμαρά – Παρίση;»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 19:57

Δήμος Κεφαλονιάς: «Έγινε η συνάντηση Σαμαρά – Παρίση;»

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί πολύ παραφιλολογία στα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας σχετικά με ανακοίνωση του Δήμου Κεφαλλονιάς για την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου μας με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, οφείλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Συγκεκριμένοι-ευτυχώς λίγοι στον αριθμό και χωρίς ποιοτικά χαρακτηριστικά- κύκλοι, έχουν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους από τις συνεχείς επιτυχίες του Δημάρχου σχετικά με την πορεία του νησιού μας και δεν διστάζουν ακόμη και με χυδαία ψέματα να παραπληροφορούν τους πολίτες. Καλούμε τους δημότες να απομονώσουν όλα εκείνα τα δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν υπογραφή, δεν έχουν ονοματεπώνυμο, χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, σε μία εποχή που η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι και κατοχυρωμένη και αναγκαίο είναι να γίνεται επώνυμη, για να έχουν έτσι όλοι το βάρος της ευθύνης των λόγων τους.

Σχετικά με την περιβόητη συνάντηση δηλώνουμε για άλλη μία φορά ότι ο Δήμαρχος Κεφ/νιας συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στην οικεία του στην Κηφισιά στις 3/3/2012, ενώ ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είχε επιστρέψει από τις Βρυξέλλες στις 2/3/2012. Απέναντι σε αυτό το γεγονός οι δήθεν «κύκλοι της Συγγρού» χρησιμοποιούν ανώνυμες ανακοινώσεις «σερβίροντας» ότι προέρχονται από την Ν.Δ. Νομίζουμε ότι λίγο ντροπή δεν βλάπτει όταν τέτοια λιβελλογραφήματα απευθύνονται σε Κεφαλλονίτες πολίτες!!!

Καμία ανακοίνωση διάψευσης δεν εκδόθηκε από την Ν.Δ. Αντίθετα κάποια Μ.Μ.Ε. χρησιμοποιώντας «τρυκ» και «εξυπνακισμούς» δημοσιοποιούν «δηλώσεις κύκλων» της Ρηγίλλης ότι δήθεν η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να πλήξουν το κύρος των ανακοινώσεων του Δήμου Κεφ/νιας. Ας δώσουν λοιπόν στην δημοσιότητα μία ανακοίνωση με όνομα και επώνυμο ειδάλλως με «κύκλους» και ανώνυμες ανακοινώσεις δεν γίνεται πολιτική, αλλά απεναντίας γελοιοποιούνται και καταγράφουν απλά και μόνο τον πανικό τους απέναντι στο πολιτικό μέγεθος του Δημάρχου μας.

Στην Κεφαλλονιά του πολιτισμού και της υψηλής πολιτικοποίησης της τοπικής κοινωνίας, οι ανώνυμοι δημοσιογραφούντες και οι υπογράφοντες ως «αγανακτισμένοι» δεν έχουν ούτε χώρο, ούτε θέση. Με αυτή την έννοια δεν έχει θέση στην πολιτική ζωή του τόπου και το «κύκλωμα» των «μασκοφόρων αρθρογραφούντων» που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Με την ευκαιρία του παρόντος δελτίου τύπου κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμαρχος Κεφ/νίας μεταβαίνει σήμερα Σάββατο στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στην Λεωφόρο Συγγρού αύριο με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ