Πρόσκληση συμμετοχής στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 15:45

Πρόσκληση συμμετοχής στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου

 

Καλείστε να συμμετάσχετε στην 8η διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ.1 της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) και της παρ. 1 του άρθρου τεσσαρακοστού τρίτου της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 75/03-03-2020 Τ.Α), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την 14η Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης την 12:00 και λήξη την 14:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.   Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σάμης για την εκτέλεση της Πράξης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφορά απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών» και ορισμός εκπροσώπου στην κοινή   επιτροπή παρακολούθησης.

Εισηγητής: Δήμαρχος

2.   Επικαιροποίηση Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Π.Ε. Κεφαλληνίας και Π.Ε. Ιθάκης)- Δήμου Αργοστολίου – Δήμου Ληξουρίου – Δήμου Σάμης – Δήμου Ιθάκης – Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, για την καλύτερη λειτουργία του Γεωπάρκου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

Εισηγητής: Δήμαρχος

3.   Έγκριση ανανέωσης αδειών παραγωγών πωλητών υπαιθρίου εμπορίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας με αποστολή email στο Δήμο Ληξουρίου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς επίσης και για τις απόψεις σας επί των ανωτέρω θεμάτων και για την ψήφο σας.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ   ΚΑΜΙΝΑΡΗ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250