Σταύρος Τραυλός: "Ο στόχος επετεύχθη! Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ήταν μεγάλη και συγκινητική...

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:47

Σταύρος Τραυλός: "Ο στόχος επετεύχθη! Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ήταν μεγάλη και συγκινητική...

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς 

Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον και η αποδοχή που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρου Τραυλού προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να προσφέρουν στέγαση στο έκτακτο προσωπικό που ζητείται να στελεχώσει το Νοσοκομείο του νησιού, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια.

Ευαισθητοποίησε και την ΕΡΤ3 στην εκπομπή Κάθε μέρα Έλλάδα της οποίας ο κ. Τραυλός φιλοξενήθηκε από τη δημοσιογράφο Χριστινα Συμεωνίδου επαναλαμβάνοντας το μήνυμα πως για την υγεία του καθενός μας, απαιτούμε από την Πολιτεία αλλά επιβάλλεται και να συμβάλλουμε ως κοινωνία.

90576655 670527623757474 7225398996452245504 o

Επιπλέον εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχαρίστησε τους ήρωες της εποχής μας (ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό ) για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για την υγεία όλων μας.

Με δήλωσή του ο κ. Τραυλός τονίζει: 

Ο στόχος επετεύχθη !

Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, ήταν μεγάλη και συγκινητική, πέρασε τα όρια της Κεφαλονιάς και μας οδήγησε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε επίσημα την 6η ΥΠΕ ότι μπορει να συμπεριλάβει στην πρόκυρηξη πρόσληψης γιατρών εκτός των άλλων κινήτρων και την δωρεάν στέγαση σε πολυτελή διαμερίσματα.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμβάλετε στην αστραπιαία διάδοση του μηνύματος αλλά και εσάς που προσφερθηκατε να βοηθήσετε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προκλήσεις των καιρών.

Ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές μας ...

Μια μάχη κερδήθηκε όμως ο πόλεμος συνεχίζεται...




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250