Σαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίηση (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 13:07

Σαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίηση (ηχητικό)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοίζου, φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα θέματα της αρμοδιότητάς του τονίζοντας ότι «η καθαριότητα δεν αποτελεί μόνο υπόθεση Δήμου και αρμόδιας Υπηρεσίας, αλλά είναι υπόθεση όλων των δημοτών χωρίς την συνεργασία και τη συμβολή των οποίων, δεν θα μπορέσουμε-όσο και αν προσπαθήσουμε- να βελτιώσουμε την εικόνα του νέου Δήμου Αργοστολίου».

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους καταστηματάρχες της πόλης, ζητώντας τους συνεργασία και ευαισθητοποίηση επί του θέματος, χωρίς να αφήνουν τις σακούλες σκουπιδιών και τα απορρίμματα εκτός κάδου ή ακόμη πολλές φορές και τα ογκώδη κουτιά χωρίς να τα σπάνε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

«Θα είμαστε εδώ σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, όχι μόνο στην αρχή-Δεν τα παρατάμε»

Ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες μέρες της διοίκησης της νέας Δημοτικής αρχής, υπογράμμισε, αφού έχει ξεκινήσει εντατικά το πλύσιμο των κάδων της πόλης για την αποφυγή δυσάρεστων οσμών και τα συνεργεία καθαρισμού καθημερινά είναι επί ποδός για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

«Η μάχη για ένα Δήμο καθαρό είναι διαρκής και δύσκολη»

Ο κ.Σαμούρης τόνισε ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς τα προηγούμενα έτη υπήρχε μεγάλη αδράνεια στο θέμα της καθαριότητας και τώρα ξεκινούν όλα από την αρχή.

Τέλος επισήμανε τις προτεραιότητες που αφορούν τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία της Υπηρεσίας καθαριότητας και επανέφερε το θέμα της σύστασης Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη μας.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ