Συγκέντρωση στην Αγία Θεκλη πραγματοποίησε ο Μαντζουράτος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 10:44

Συγκέντρωση στην Αγία Θεκλη πραγματοποίησε ο Μαντζουράτος

Άλλη μια πετυχημένη και μαζική συγκέντρωση έγινε την Κυριακή το βράδυ στην Αγία Θέκλη, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Από τον υποψήφιο δήμαρχο του Δήμου Ληξουρίου Δημήτρη Μαντζουράτο αναλύθηκαν οι θέσεις της παράταξης, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος σε ζητήματα όπως: η ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας ολόκληρης της περιοχής ενόψει του καλοκαιριού, η αναγκαία επέκταση του δικτύου ύδρευσης και το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή των Πετανών. Αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και τις μεγάλες ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων – Περιφέρειας Ι.Ν. - Δήμου, στην  εγκατάλειψη του Γυμνασίου Αγίας Θεκλης που καρκινοβατεί αδικαιολόγητα η επισκευή του, η αποχέτευση και άλλα ζητήματα. Ο Δημ. Μαντζουράτος ανέφερε ότι όλα αυτά τα προβλήματα είναι απόρροια μιας γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής η οποία εκδηλώνεται και στην περιοχή της Αγίας Θεκλης και ειδικεύεται από Δήμο και Περιφέρεια Ι.Ν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεσμεύεται ως αυριανή Δημοτική Αρχή να δώσει όλες τις δυνάμεις της για άμεσα μέτρα  ανακούφισης του  λαού καθώς και για ένα στρατηγικό σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στην επίλυση των ιδιαίτερα οξυμένων λαϊκών αναγκών. Για  να ανοίξει πραγματικά μια νέα σελίδα για το Δήμο μας, με προτεραιότητα σε ουσιαστικά έργα υποδομής.

Λαϊκή Συσπείρωση

Δήμου Ληξουρίου

22222




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ