Δήλωση υποψηφιότητας Διονύση Σταθάτου με την παράταξη «Ληξούρι - Παλική, Δράση – Προοπτική»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 10:07

Δήλωση υποψηφιότητας Διονύση Σταθάτου με την παράταξη «Ληξούρι - Παλική, Δράση – Προοπτική»

 Αγαπητές συνδημότισσες – αγαπητοί συνδημότες :

Οι αξίες καταγράφονται όταν δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε .

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο μπαλκόνι της Κεφαλονιάς , στο χωριό Καμιναράτα ένα χωριό που βρίσκετε στο ψηλότερο σημείο της Παλικής με πλούσια πολιτιστική ιστορία .

Ξεκίνησα την συμμετοχή μου στα κοινά απο το 2016 εως και σήμερα ,αναλαμβάνοντας ως πρόεδρος τον πολιτιστικό σύλλογο Καμιναράτων ο ‘’ΑΕΤΟΣ’’ ακολουθώντας πάντα με σεβασμό την βαριά ιστορία που μας άφησαν οι προγονοί μας.

Είμαι παντρεμένος με την Μουρελάτου Αγάθη και έχουμε δυο παιδιά. Στον τόπο που μεγάλωσα και έζησα δούλεψα σε διάφορες δουλειές σαν ιδιωτικός υπάλληλος,από το 2004-2009 δούλεψα σαν οδηγός στην Διαδημοτική Επιχείρηση Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Από το 2009-2015 έζησα και εργάστηκα ως Manager στην οικογενειακή επιχείρηση Aegean Grill στην περιοχή,Commack στο Long Island Αμερικής σε μια οργανωμένη χώρα πολιτιστικα, κοινωνικά και οικονομικά.
Από το 2016 ζώ μόνιμα και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στο Ληξούρι.

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μία συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.

Εδώ και χρόνια αφήναμε σε άλλους τις τύχες του Δήμου μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι για αυτόν το τόπο.
-Να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας -Να τολμήσουμε -Να πιστέψουμε

Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο, κατέρχομαι σ΄έναν εκλογικό δημοκρατικό αγώνα ώς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ληξουρίου , με το συνδυασμό «ΛΗΞΟΥΡΙ-ΠΑΛΙΚΗ-ΔΡΑΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Διονύση Αραβαντινού, με μόνο κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις .

Ο νέος Δήμος μας, χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο που να λέει την αλήθεια -όσο σκληρή και αν είναι- λόγο που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί.
Παράλληλα χρειάζεται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Κοινοτικού διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

Δεν θα είναι κάτι εύκολο και χρειάζεται διαρκής αγώνας . Οι αρχές του συνδυασμού μας και τα πιστεύω μας είναι εδώ και είναι αυτά που θα μας ενώσουν να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές για έναν Δήμο που θέλουμε και αγαπάμε. Πρέπει να ζούμε σε έναν Δήμο με χρηστή διαχείριση και διαφάνεια.
Δώστε μας δύναμη να κάνουμε πράξη το όραμα και τα πιστεύω μας για τον Δήμο μας.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Με εκτίμηση: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ν. ΣΤΑΘΑΤΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250