Γεράσιμος Μπεριάτος: «Υπάρχει ανεπάρκεια στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς από τον Δήμο»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 19:55

Γεράσιμος Μπεριάτος: «Υπάρχει ανεπάρκεια στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς από τον Δήμο»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9

Ο Γεράσιμος Μπεριάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» στο Αργοστόλι, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ο Γεράσιμος Μπεριάτος, έχει δημιουργήσει το Κέντρο Καταδύσεων “BluManta” στην Σκάλα και είναι … εκπαιδευτής εκπαιδευτών καταδύσεων. Ως εκ τούτου, η επαφή του με τους τουρίστες και οι ιδέες του για τον τουρισμού του δίνουν το δικαίωμα δια να … ομιλεί.

Η άποψή του, λοιπόν είναι πως τα τελευταία χρόνια που η Δημοτική Αρχή Παρίση ασκεί πολιτική, η κατάσταση στο θέμα του τουρισμού και της τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Με στοχευόμενες παρουσιάσεις και όχι με μια «διεκπεραιωτή» συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, που αποδεικνύεται ότι δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσαμε.

Το γεγονός άλλωστε πως υπάρχουν περιοχές, όπως αυτή της ακτογραμμής της Λειβαθούς με πραγματικά «διαμάντια» που δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε αναδείξει τουριστικά, δείχνουν ένα είδος ανεπάρκειας της τουριστικής προβολής του Δήμο προς τα έξω.

Και είπε και άλλα και ενδιαφέροντα ο Γεράσιμος Μπεριάτος. Και ανέπτυξε τις ιδέες του για το πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε καλύτερα σε έναν τομέα ζωτικής σημασίας, όπως είναι ο τουρισμός.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξή του