Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 20:18

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Συέντευξη στον Cosmos965

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο.

Η κουβέντα ξεκίνησε με το φλέγον θέμα της επικαιρότητας που είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο και η παραίτηση και 2 παθολόγων. Τοποθετήθηκε επί του θέματος ο καλεσμένος, ενώ παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο κος Αλεξάκης (υποψήφιος περιφερειάρχης με το ΚΙΝΑΛ), ο οποίος ενημέρωσε ότι θα γίνει επερώτηση στην βουλή φια το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Άγγελος είναι ένας από τους νέους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης και όπως ο ίδιος δήλωσε: «Oι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στην πολιτική αν θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση».

Θέλησε να αναπτύξει τον λόγο που επέλεξε να συμμετέχει με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, τονίζοντας ότι ο κος Μιχαλάτος είναι ένας άνθρωπος που ακούει τους άλλους και δέχεται διάφορες απόψεις- ιδέες και είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Μάλιστα επισήμανε πως πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η παράταξη που του ταιριάζει γνωρίζοντας την πορεία που είχε έως τώρα.

Ο καλεσμένος θεωρεί ότι ένα από τα κύρια θέματα που θα πρέπει να ρίξουν το βάρος τους σαν παράταξη είναι ο τουρισμός, όχι όμως στο κομμάτι της προβολής του νησιού (το οποίο σαφώς θα ενισχύσουν), αλλά και στο κομμάτι της εξυπηρέτησης του τουρίστα και της διευκόλυνσής του. Ανέφερε ότι καλό είναι να γίνονται έργα, όμως αυτά δεν θα πρέπει να δυσχεραίνουν την καθημερινότητα πρωτίστως των κατοίκων του νησιού και όλων όσων θα επισκεφτούν το νησί.

Ανέλυσε τα θέματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα και μάλιστα αποκάλυψε πως έχει επισκεφτεί περιοχές του νέου δήμου και έχει καταγράψει αρκετά προβλήματα, που όπως ανέφερε δεν έχουν μεγάλο κόστος και θα μπορούσαν να λυθούν εύκολα.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον Άγγελο Γαλιατσάτο

πηγή: www.965.gr