Ο Αντώνης Παρίσης υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι (Βιογράφικο)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 08:48

Ο Αντώνης Παρίσης υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι (Βιογράφικο)

Δήλωση υποψηφιότητας

Με ιδιαίτερα βαθιά σκέψη, αποφάσισα και εγώ με τη σειρά μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον τόπο μου , την Παλική. Η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη γιατί εμπεριέχει μεγάλη ευθύνη , ευθύνη στο να μπορέσω να καταφέρω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες όσων επιλέξουν να με στηρίξουν . Όμως, για μένα έφθασε η στιγμή να κάνω ένα βήμα μπροστά και να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν , ως πολίτης αυτού του τόπου , έτσι ώστε να μπορέσω να θέσω από την πλευρά μου έστω ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια για να γίνει η Παλική ο τόπος που όλοι φανταζόμαστε.

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι η σκέψη έξω από το κουτί, η δυναμικότητα και η φρεσκάδα, φρεσκάδα στην αντίληψη και στις ιδέες. Για τον λόγο αυτό επέλεξα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ληξουρι -Παλική, Δράση-Προοπτική» του Διονύση Αραβαντινού, ενός ανθρώπου που πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να παλέψει για το Ληξούρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ζητάω, λοιπόν, τη στήριξη σας και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω αξία σε αυτήν.

Αντώνης Παρίσης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΙΣΗ

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου

Με τον Συνδυασμό Ληξούρι -Παλική  Δράση -Προοπτική .

Γεννήθηκα το 1987 στο Μοντρεάλ του Καναδά. Σε ηλικία 4 ετών επέστρεψα στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και έκτοτε ζούμε στο Ληξούρι.Αποφοίτησα από το ενιαίο λύκειο Ληξουρίου και το 2005 ξεκίνησα να φοιτώ στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απ’ όπου και αποφοίτησα το 2009. Αφού Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, εγκαταστάθηκα το 2010 στην Αθήνα για να πραγματοποιήσω την άσκηση μου σε συνδυασμό με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα των Ποινικών Επιστημών . Αφού Ολοκλήρωσα τόσο το μεταπτυχιακό όσο και την άσκηση μου, επέστρεψα στον τόπο όπου μεγάλωσα , στον οποίο από το 2013 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως δικηγόρος, προσπαθώντας συνεχώς να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι πάνω στο αντικείμενο μου. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχα για Τρίτη φορά κατά το έτος 2018-2019 στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών , όπου έλαβα την 40η θέση στη λίστα των επιτυχόντων για την κατεύθυνση Εισαγγελέων , ενώ οι θέσεις που είχαν προκηρυχθεί ήταν 25.Πέραν της εργασίας μου, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να είμαι ενεργό μέλος του τόπου μου συμμετέχοντας από διαφορά πόστα στα αθλητικά και κατ’ επέκταση κοινωνικά δρώμενα αυτού .

Με λίγα λόγια , τούτη είναι η διαδρομή μου μέχρι σήμερα ,σημαντικός σταθμός της οποίας θα είναι η συμμετοχή μου για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές .