Fake News τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Θεόφιλου – Λυκούδη!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 12:40

Fake News τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Θεόφιλου – Λυκούδη!

Πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και έχουμε να... διαβάσουμε πολλά και αναληθή!

Δυστυχώς βρισκόμαστε στην εποχή των fake news (ψευδείς ειδήσεις) και όπως φαίνεται, όσο θα πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο και ευφάνταστα σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» θα «πλέκονται» εντέχνως και θα αναπαράγονται από τοπικά Μέσα του νησιού. 

Σχετικά λοιπόν με δημοσιεύματα που ανέφεραν συνάντηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου με τους Διονύση και Χαράλαμπο Λυκούδη, αυτά κατά πως φαίνεται στερούνται σοβαρότητας, καθώς επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος και διέψευσε κατηγορηματικά μία τέτοια συνάντηση .

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλάτος διέψευσε και την η στιχομυθία που εμφανίστηκε σε άλλο τοπικό σάιτ μεταξύ του ιδίου και του Παύλου Παπαδάτου στην εκδήλωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων. Προφανώς και αυτή η στιχομυθία δεν έχει καμία βάση και πατάει μόνο πάνω στο… μυθιστορηματικό δαιμόνιο του συντάκτη της.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι αναγνώστες πλέον καταλαβαίνουν τα πάντα και δεν τρώνε αμάσητα τα όσα φανταστικά γεγονότα κάποιοι εντέχνως θέλουν να τους τα παρουσιάσουν ως αληθινά, μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Όπως και να έχει, όλοι καταλαβαίνουν τους σκοπούς που εξυπηρετούν αυτά τα δημοσιεύματα.

Γιώργος Χαλαβαζής