Αραβαντινός: Πάνε να χτυπήσουν το Ληξούρι - Να αρνηθούμε τα αδηφάγα σχέδια της Κέρκυρας (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 23:51

Αραβαντινός: Πάνε να χτυπήσουν το Ληξούρι - Να αρνηθούμε τα αδηφάγα σχέδια της Κέρκυρας (VIDEO)

Χείμαρρος για άλλη μια φορά ο κ. Αραβαντινός , εκπροσωπώντας την «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» στο Διοικητικό Συμβούλιο για το ΤΕΙ.

Ο δημοτικός σύμβουλος μίλησε για υποβάθμιση όσων δημιούργησε ο Γεράσιμος Αρσένης ενώ έβαλε εναντίον της Δημοτικής Αρχής με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα , στην οποία συμμετείχε ο Υπουργός Παιδείας , οι  εκπρόσωποι του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ, Βουλευτές και Δήμαρχοι των ιονίων νήσων (συμπεριλαμβανομένου του κ. Παρίση)

Ο κ. Αραβαντινός υπενθύμισε την δήλωση Γαβρόγλου, μετά το πέρας της σύσκεψης η οποία έκανε λόγο για «παραγωγική συνάντηση με πλούσιους προβληματισμούς, για τους οποίους διαφαίνεται μια ευρεία συναίνεση»

«Συναίνεσε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς για την κατάργηση του τμήματος τεχνολογίας ήχου στο Ληξούρι» διερωτήθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Αραβαντινός στηλιτεύοντας  την μη έγκαιρη αποδοκιμασία  των δηλώσεων Γαβρόγλου από το Δήμαρχο.

Παράλληλα κατέκρινε την υπάρχουσα κατάσταση όπου η Κέρκυρα λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος σε χρηματοδότηση και υποδομές. «Η Κέρκυρα απομυζεί όλα τα άλλα νησιά και αναδεικνύεται σε έναν εκπαιδευτικό πάτρωνα»,  ανέφερε.

Ακούστε το σύνολο της τοποθέτησης του κ. Αραβαντινού

https://youtu.be/2HdSYptS8Lc




00 inkefalonia general ad 300X250