Αραβαντινός σε Δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση των σχολείων : «Τα θέματα της Παιδείας για εσάς είναι καλαμπούρι» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 17:22

Αραβαντινός σε Δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση των σχολείων : «Τα θέματα της Παιδείας για εσάς είναι καλαμπούρι» (VIDEO)

Το γεγονός ότι οι παθογένειες του ελληνικού κράτους δεν πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία για την 4χρονη καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής στη σύνταξη των μελετών για την επισκευή των σχολείων επισήμανε κατά την τοποθέτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δ. Αραβαντινός στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Σαββάτου.

«Τα θέματα της Παιδείας για εσάς είναι καλαμπούρι. Ποτέ δεν τα πήρατε σοβαρά γιατί από τον Αύγουστο του 14 έως σήμερα έχουμε κάνει 100 συνεδριάσεις και έχουμε συζητήσει 2.500 εισηγήσεις και ποτέ δεν έχουμε συζητήσει θέμα Παιδείας» ανέφερε με δεικτικό ύφος ο κ . Αραβαντινός.

«Είστε μια ανίκανη Δημοτική Αρχή, αλλά το τελευταίο σας προσόν είναι η πολυγλωσσία. Διγλωσσία ως προς τη Βουλευτή που μέχρι προχθές τη ρίχνατε στο πυρ το εξώτερων και σήμερα έγινε σοβαρή και συνδράμει το έργο σας, ανεύθυνη και πολύγλωσση όσων αφορά αυτά που λέτε» συμπλήρωσε ο κ. Αραβαντινός.

Παράλληλα , κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι τον Οκτώβριο του 2014 , μετά από σύσκεψη στο Υπουργείου υποστήριζε ότι τον πρώτο του 2015 θα έχει καταφέρει να δημοπρατήσει τις επισκευές.

Δείτε αναλυτικά το σύνολο της τοποθέτησης στο παρακάτω Video :

https://www.youtube.com/watch?v=69E19spYLhs




00 inkefalonia general ad 300X250