Τζωρτζάτος: «Θα ξηλώσω το γουλόστρωτο» - Τι απαντά ο ίδιος... προφανώς ξεχνάει γρήγορα όσα δηλώνει!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 14:59

Τζωρτζάτος: «Θα ξηλώσω το γουλόστρωτο» - Τι απαντά ο ίδιος... προφανώς ξεχνάει γρήγορα όσα δηλώνει!

Με το... αριστερό φαίνεται πως μπήκε στη νέα χρονιά ο Γιώργος Τζωρτζάτος. Και αυτό το λέμε με βάση τις δηλώσεις που έκανε κατά την σημερινή ημέρα... Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, μετά την πρωινή του ανακοίνωση στην οποία ρίχνει το μπαλάκι για τις καθυστερήσεις στα έργα αποκατάστασης στο λιμάνι του Ληξουρίου σε Κυβέρνηση και Περιφέρεια, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοϊζου «στα υπόγεια είναι η θέα» στον Ρ/Σ Cosmos 96,5 και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως θα ξηλώσει το γουλόστρωτο στην παραλία του Αργοστολίου!

Το γουλόστρωτο, ένα εξαιρετικής ομορφιάς και τεχνικής έργο που εδώ και 30 χρόνια – οπότε και κατασκευάστηκε - κοσμεί το λιμάνι του Αργοστολίου, αντί να επισκευαστεί, ετοιμάζεται σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος να ξηλωθεί!

Η κουβέντα του αυτή προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό πολλές αντιδράσεις και μαζί και την παρέμβαση στην εκπομπή του μέλους του ΔΣ της τοπικής κοινότητας του Αργοστολίου Μάκη Καούκη, ο οποίος διαφώνησε ανοικτά στα σχέδια που θέλει να εφαρμόσει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

«Το γουλόστρωτο όπως είναι η κατάσταση του σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει. Θα πρέπει να ξηλωθεί. Όποιος έχει λύσει για την αποκατάσταση του γουλόστρωτου να την ακούσω» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τζωρτζάτος.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή


Record music and voice >>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H απάντηση Τζωρτζάτου

Ο κύριος Γιώργος Τζωρτζάτος έστειλε πριν λίγο απάντηση, διαψεύδοντας το δημοσίευμα σχετικά με το... ξήλωμα του γουλόστρωτου.

Προφανώς όμως ξεχνάει γρήγορα όσα ο ίδιος δηλώνει!

Γι΄αυτό και εμείς ως inkefalonia.gr συνοδεύουμε πάντα μια δήλωση, με ηχητικό ντοκουμέντο.

O κύριος Τζωρτζάτος ακούγεται ξεκάθαρα να λέει ότι «Δεν υπάρχει λύση για την αποκατάσταση του γουλόστρωτου και δεδομένων των συνθηκών θα αναγκαστώ να το ξηλώσω».

Ακούγεται ξεκάθαρα στο ηχογραφημένο στο 6’,20’’

Παρ' όλα αυτά για λόγους δεοντολογικούς θα δημοσιεύσουμε την υβριστική ανακοίνωσή του προς το σάιτ μας.


«Απ΄ ότι φαίνεται κάποια αντιπολιτευόμενα sites έχουν μπερδέψει τις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά... «με τις μέρες μετά την Πρωταπριλιά» εξού και τα δημοσιεύματα ότι τάχα δήλωσα πως θα ... «θα ξηλώσω το γουλόστρωτο Αργοστολίου»... Είναι ξεκάθαρο σε όποιον άκουσε τις δηλώσεις μου ότι εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά στην αποκατάσταση του γουλόστρωτου του Αργοστολίου λόγω των σεισμών και ότι ενδεχομένως οι αναγκαίες εργασίες να επιφέρουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ «ξήλωμα» μέχρι την αποκατάστασή του αφού φυσικά δεν τίθεται θέμα αλλαγής του σχεδίου και της εικόνας. Όλα τα υπόλοιπα είναι για «λαϊκή κατανάλωση» και για αφελείς προς τους οποίους νομίζουν ότι απευθύνονται τα γνωστά αντιπολιτευτικά sites ...


Επίσης , όσο αφορά την αποκατάσταση του λιμένος του Ληξουρίου είναι γνωστό σε όσους έχουν στοιχειώδη γνώση του θέματος ότι όσα απαιτούνταν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης έχουν λάβει χώρα και πλέον η εξελίξεις είναι στα χέρια των φορέων της Πολιτείας καθώς υπόλογο για την κατασκευή του έργου είναι το ΥΠΟΜΕΔΙ.

Αναμένω με ενδιαφέρον την επόμενη «προβοκάτσια» των αντιπολιτευόμενων sites που έχουν αναλάβει την διασκέδαση των Κεφαλονιτών...

Γιώργος Τζωρτζάτος

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 




00 inkefalonia general ad 300X250