Ο Τζωρτζάτος έριξε το… μπαλάκι σε Κυβέρνηση - Περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 10:05

Ο Τζωρτζάτος έριξε το… μπαλάκι σε Κυβέρνηση - Περιφέρεια για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι Ληξουρίου

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τους φόβους του, ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι του Ληξουρίου δεν θα έχουν αποκατασταθεί μέχρι το καλοκαίρι, εξέφρασε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος... ρίχνοντας το «μπαλάκι» στην Κυβέρνηση και την Περιφέρεια...

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφ/νιας και Ιθάκης εκπέμπει SOS όσον αφορά τις εργασίες στο λιμάνι του Ληξουρίου σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών του σεισμού του έτους 2014.

Εκφράζει τους φόβους του ότι δεν θα έχουν τελειώσει οι εργασίες επισκευής του λιμανιού μέχρι την έναρξη της θερινής περιόδου έτους 2016.
Κρίνει σκόπιμο και απολύτως αναγκαίο να ενεργοποιηθούν το ΥΠΟΜΕΔΙ, η Βουλευτής Κεφ/νιας – Ιθάκης κα Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος Θεόδωρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφ/νιας - Ιθάκης κ. Δρακουλόγκωνας Παναγής, δεδομένου ότι η πληγείσα περιοχή του Ληξουρίου δεν αντέχει πλέον να στερείται χρήσης λιμανιού και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Όσον αφορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφ/νιας και Ιθάκης από την πλευρά του, έχει ήδη στείλει προς αδειοδότηση στις αρμόδιες υπηρεσίες τις μελέτες: «αποκατάσταση προβλημάτων παραλιακής οδού Ληξουρίου – Λεγατάτων» και «ανάπλαση περιοχής Πόρτου Ληξουρίου».

Επίσης ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες προτίθεται να έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για πληρέστερη ενημέρωση επί του θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250