Περιφερειακό Συμβούλιο: «Μια τρύπα στο νερό» στο τετράγωνο – Ματαιώθηκε και η 2η συνεδρίαση - Έξαλλη η αντιπολίτευση (ηχητικά)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 18:18

Περιφερειακό Συμβούλιο: «Μια τρύπα στο νερό» στο τετράγωνο – Ματαιώθηκε και η 2η συνεδρίαση -  Έξαλλη η αντιπολίτευση (ηχητικά)

Ίδια γεύση και στην δεύτερη μέρα του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς η συνεδρίαση διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη!«Μια τρύπα στο νερό» στο Τετράγωνο δηλαδή με τους Περιφερειακούς συμβούλους που έδωσαν το παρών σήμερα Κυριακή να φτάνουν τους 19 (όπως και το Σάββατο) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη απαρτία για να ξεκινήσει το συμβούλιο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0471 Spurou

Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε νέο γύρο έντασης, καθώς οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν ευθέως τον περιφερειάρχη κ. Σπύρου για την - όπως την χαρακτήρισαν - «θλιβερή εικόνα» που παρουσίασε το Περιφερειακό συμβούλιο αυτές τις δύο μέρες.

DSC 0462 georgatos
«Απαράδεκτο αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Η πλειοψηφία έχει την κύρια ευθύνη γι' αυτό που έγινε. Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Το πράγμα κυλάει έτσι για να κυλάει» δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ιόνιο Αρχιπέλαγος κ. Διονύσης Γεωργάτος, ο οποίος όπως θα ακούσετε παρακάτω έκανε και σχόλιο για τα τελευταία γεγονότα στα ακτοπλοϊκά.

Ακούστε παρακάτω όλη την δήλωσή του

DSC 0465 mantzouratos

«Υπάρχει ένα απόλυτο αδιέξοδο στην Περιφερειακή Αρχή να διαχειριστούν την κατάσταση και τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο εδώ και αρκετό διάστημα περιφερειακοί σύμβουλοι και παρατάξεις είναι απόντες από το Περιφερειακό Συμβούλιο για να μην συζητηθούν σημαντικά θέματα» δήλωσε ο περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Μαντζουράτος.

Ακούστε παρακάτω όλη την δήλωσή του

DSC 0468 Galiatsatos

«Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα σύννεφα και είναι πλέον φανερό πως η διοίκηση Σπύρου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην διατήρηση μιας καλής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είναι θλιβερή εικόνα των δύο ημερών» δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος

Ακούστε παρακάτω όλη την δήλωσή του

DSC 0463 kaloudis

«Δύο είναι τα αίτια της ματαίωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Φαίνεται έχει εκδηλωθεί μία στάση συμβούλων της παράταξης του κυρίου Σπύρου. Επίσης ενδέχεται να μην ήθελαν να συζητηθούν καυτά θέματα της επικαιρότητας όπως τα ακτοπλοϊκά, το κλείσιμο της ΕΡΤ και άλλα» δήλωσε ο επικεφαλής του συνδιασμού «Επτανησιακή Αναγέννηση» κ. Γιώργος Καλούδης

Ακούστε παρακάτω όλη την δήλωσή του

DSC 0467

 

DSC 0470

DSC 0454

DSC 0455

DSC 0458

DSC 0459

DSC 0461




00 inkefalonia general ad 300X250