Θόδωρος Γαλιατσάτος: Ο Περιφερειάρχης και η παράταξη του οδηγούν σε πλήρη απαξίωση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 18:59

Θόδωρος Γαλιατσάτος: Ο Περιφερειάρχης και η παράταξη του οδηγούν σε πλήρη απαξίωση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων!

Ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 22/6 συνεδρίαση του ΠΣ Ιονίων στο Αργοστόλι! Η εξέλιξη αυτή αποτελεί την κορύφωση μιας μεγάλης σειράς ενεργειών και συμπεριφορών της διοίκησης Σπύρου και της παράταξης του μέσα στο κορυφαίο πολιτικό-αυτοδιοικητικό όργανο της περιφέρειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 25 συμβούλους της παράταξης Σπύρου ήταν παρόντες μόνο 11!

Η διαλυτική αυτή εικόνα σχετίζεται απόλυτα με την αμέριστη στήριξη που παρέχει ο περιφερειάρχης στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ,ακόμη κι όταν αυτή θίγει ευθέως τα συμφέροντα των πολιτών του Ιονίου, ακόμη κι όταν αυτή θέτει σε αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξη της ΠΙΝ.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α σημειώνει ότι η ματαίωση της συνεδρίασης με ευθύνη της παράταξης Σπύρου, έδωσε την ευκαιρία στον ίδιο να αποφύγει την συζήτηση για μιά σειρά σοβαρών για τον λαό και την περιοχή θεμάτων ,όπως η πορεία του ΤΕΙ,το θέμα των σφαγείων Κεφαλονιάς-Ιθάκης,το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στα νησιά μας, η στάση του στην τελευταία συνεδρίαση του ΣΑΣ, το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο, αλλά και η συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική και αντεργατική εκτροπή του κλεισίματος της ΕΡΤ και των δύο τοπικών σταθμών της ΕΡΑ σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α διακηρύσσει σε κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σταθερά για να αποκτήσει το ΠΣ και η αυτοδιοίκηση γενικότερα τα φιλολαϊκά χαρακτηριστικά που απαιτούνται, ενώ παράλληλα διαμηνύει στον περιφερειάρχη και την παράταξη του ότι σε κάθε περίπτωση τα θέματα που είναι κρίσιμα για τον λαό και τον τόπο θα συζητηθούν είτε το θέλουν είτε όχι!

 Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α