Ν. Ανουσάκης: «Καλούμε τον Βουλευτή της Ζακύνθου να ασχοληθεί με τα του οίκου του...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 21:25

Ν. Ανουσάκης: «Καλούμε τον Βουλευτή της Ζακύνθου να ασχοληθεί με τα του οίκου του...»

Με απορία και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε ότι ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής παρενέβη με επερώτησή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στα ακτοπλοϊκά ζητήματα του νησιού μας, ενέργεια πρωτοφανή καθώς υπάρχουν θεσμικά όργανα της Κεφαλονιάς και δεν χρειαζόμαστε "εισαγόμενους όψιμους αγωνιούντες για την ακτοπλοϊκή μας σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα".

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον ίδιο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι στην Κεφαλονιά επιθυμούμε διακαώς τον υγιή ανταγωνισμό κι ότι ως εκ τούτου "παιχνίδια" εις βάρος του μέλλοντος του τόπου μας δεν θα γίνουν αποδεκτά. Ειδικότερα η προσπάθεια να ανακοπεί η ζωτική για το νησί μας επαναδρομολόγηση του "Νήσος Κεφαλονιά" θα πέσει στο κενό καθώς αντιστρατεύεται ευθέως τα συμφέροντα του νησιού μας και βρίσκει απέναντί της όλους τους Κεφαλλονίτες.
Κατόπιν των παραπάνω καλούμε τον κ. Κοντονή να ασχοληθεί με τα προβλήματα της εκλογικής του περιφέρειας, δηλαδή της Ζακύνθου, και να αφήσει τα της Κεφαλονιάς στα θεσμικά της όργανα. Δεν χρειαζόμαστε "εθνοσωτήρες" από γειτονικούς νομούς, μπορούμε και μόνοι μας να χειριστούμε τα θέματα του νησιού μας και καλώ και την βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Θεοπεφτάτου να επαναφέρει τον συνάδελφό της στην τάξη.

Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250