Με μια μίνι καμπάνια καλωσορίζει η τουριστική επιτροπή του Δήμου Ιθάκης τους πρώτους επισκέπτες της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 19:37

Με μια μίνι καμπάνια καλωσορίζει η τουριστική επιτροπή του Δήμου Ιθάκης τους πρώτους επισκέπτες της

Με μια mini διαφημιστική καμπάνια και κεντρικό μήνυμα «Ιθάκη, αξέχαστη εμπειρία ζωής» καλωσορίζει και φέτος ο Δήμος Ιθάκης τους επισκέπτες του Πάσχα.

«Η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν σε έξι μήνες, αντί του κλασικού διμήνου Ιούλιος-Αύγουστος, απετέλεσε ήδη από την πρώτη μας θητεία ως δημοτικής αρχής βασική προτεραιότητα και φαίνεται πως, παρά τις πολλές αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια σε όλα τα νησιά, το έχουμε επιτύχει σε πολύ σημαντικό βαθμό. Φέτος συνεχίζουμε την προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση ακόμα πιο συστηματικά, τόσο σε επίπεδο αναβάθμισης των υποδομών μας όσο και σε επίπεδο εξωστρέφειας», μας είπε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Καραβίας πιστεύει πως το κοινό που αγαπά τον Πολιτιστικό Τουρισμό, την ιστιοπλοΐα και τις υπαίθριες δραστηριότητες, θαλάσσιες και περιπατητικές, μπορεί με ασφάλεια να επιλέγει το Νησί της Ιθάκης για τις διακοπές του σε κάθε ηλικία, καθώς, πέρα από το «εξωπραγματικό» φυσικό κάλλος του νησιού που από μόνο του μαγεύει, η ποιότητα των καταλυμάτων, η ευγένεια των κατοίκων και η αυθεντικότητα της ζωής στην Ιθάκη εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία διακοπών σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου.

«Το Νησί της Ιθάκης, εαρινό και μυροβόλο, σας προσκαλεί να γιορτάσουμε φέτος μαζί τις Μέρες του Θείου Πάθους και την Ανάσταση.

Σε μια ιδανική εποχή του έτους για ιστιοπλοΐα και υπαίθριες δραστηριότητες, η Ιθάκη αποτελεί ιδανικό προορισμό ξεκούρασης και προσφέρει εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες της.

Θρησκευτικός τουρισμός, πεζοπορίες και hiking στα Μονοπάτια της Ιθάκης, πολιτιστικές και γαστρονομικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής… σας περιμένουμε!»

Καλό Πάσχα!

Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Προώθησης Δήμου Ιθάκης

ΠΑΣΧΑ COLLAGEΠΑΣΧΑ page 0001 1ΠΑΣΧΑ SAILING page 0001ΠΑΣΧΑ TRAILS page 0001


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250