Ο ΚΑΟ ευχαριστεί τη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 11:26

Ο ΚΑΟ ευχαριστεί τη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίο

Για το τρομερό ατύχημα του coach Isacovic

Αγαπητοί φίλοι, είχαμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στα παιδιά μας και έτσι ακριβώς πράξαμε. Οργανωμένα και μετά από πολύμηνη προσπάθεια, καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με έναν πολύ αξιόλογο Σέρβο προπονητή. Έτσι στις αρχές Αυγούστου στο νησί μας κατέφθασε ο coach Marko Isacovic προκειμένου να αναλάβει το παιδικό και αντρικό τμήμα του συλλόγου.
Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων ο coach Isacovic κατάφερε να μας δώσει πολύ καλές εντυπώσεις και να κερδίσει τα παιδιά με το θέμα της γλώσσας να μην δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Και όλα έδειχναν μια πολύ καλή αρχή για τη σεζόν του ΚΑΟ...

Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κακά μαντάτα ήρθαν το πρωί της 12ης Αύγουστου όταν ο coach είχε ένα τρομερό ατύχημα με το ποδήλατο, σπάζοντας τη σπονδυλική του στήλη. Τα πρώτα νέα ήταν απογοητευτικά. "Πολύ πιθανόν να μείνει παράλυτος" ήταν τα πρώτα λόγια των γιατρών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όλη η οικογένεια του ΚΑΟ ζούσε με το άγχος αν ο coach θα ξαναπερπατήσει. Δεν υπήρχε μία ξεκάθαρη διάγνωση.

Τελικά όμως φαίνεται ότι ο coach Marko θα ξαναπερπατήσει. Από σήμερα είναι στο κέντρο αποκατάστασης μυελού στο Ρίο και δίνει τον αγώνα του για να σταθεί στα πόδια του. Δε θα είναι εύκολο και δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα πάρει.

Η οικογένεια του ΚΑΟ υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει από την πρώτη στιγμή δίπλα στον coach και την οικογένειά του. Έχουν όλοι την αμέριστη συμπαραστασή μας και βοηθειά μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Ο ΚΑΟ θέλει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Νευροχειρουργικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίο για την αμέριστη και πολύ ανθρώπινη βοηθειά τους καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κεφαλληνίας για την άμεση κινητοποίηση τους.

Εκ του ΔΣ

0521F1C9 99CF 4D17 927B EC4A24CD7F6E




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250