Ο Στέφανος Άννινος – Χωραφάς από τα Πουλάτα πρωταθλητής στο ταεκβοντό!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 09:38

Ο Στέφανος Άννινος – Χωραφάς από τα Πουλάτα πρωταθλητής στο ταεκβοντό!

Μια σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο συγχωριανός μας αθλητής του taekwondo Στέφανος Άννινος – Χωραφάς.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος αθλητής κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των -74 κιλών στο Ανοικτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

Συναντήσαμε τον Στέφανο στα Πουλάτα κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος και είχαμε την ευκαιρία μιας σύντομης συνομιλίας μαζί του. Όπως ο ίδιος μας ανέφερε είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω ενός δικού του λάθους που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό. Πλέον ο επόμενος επίσημος αγώνας του, για τον οποίο ήδη προετοιμάζεται, είναι το Πανελλήνιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην πρωτεύουσα, ενώ έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του και σε τουρνουά στο εξωτερικό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι την πρώτη θέση στην κατηγορία κατέλαβε ο αθλητής του Σπάρτακου Βριλησσίων Γεώργιος Παύλου και τη δεύτερη ο συναθλητής του Στέφανου στη Δόξα Πατρών Χρήστος Γουλές. 

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Στέφανο για την επιτυχία του και ταυτόχρονα να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

www.poulatakefalonias.gr