Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 12:22

Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!

Ακούστε τι είπε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας των Πρόννων

Στην αθλητική  εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» μίλησε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας των Πρόννων, Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Σε ερώτηση για το αν περίμεναν ή αν φανταζόταν κάτι τέτοιο στην αρχή της σεζόν απάντησε πως η ομάδα είχε στόχο αρχικά την τετράδα (προκειμένου να βρίσκεται στα μπαράζ) και από ‘κει και πέρα, με το πάθος και την δύναμη που διαθέτει η ομάδα όλα ήταν δυνατά.

Ο Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης ήταν ο σκόρερ του αγώνα παρ’ όλα αυτά θεωρεί ότι όλη η ομάδα έβαλε το γκολ και όχι μόνος του. Όμως σε πιο προσωπικό επίπεδο, θεωρεί ότι η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν και «κάτι σαν δώρο» μιας και πέρυσι η ομάδα με δικό του άστοχο σουτ έχασε το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ‘μένα».

Γνωρίζει ότι η Γ’ Εθνική έχει πολλές απαιτήσεις και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όμως όλα τα θέματα θα τεθούν στο τραπέζι  αργότερα καθώς τώρα για όλους είναι ώρα ξεκούρασης. Σχετικά πάντως, με το που θα γίνονται οι αγώνες την επόμενη χρόνια εικάζει πως η έδρα  τους μάλλον θα είναι το γήπεδο της Σκάλας.

Στο τέλος ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, τον Πρόεδρο που θεωρεί πως είναι ότι καλύτερο για την ομάδα και στο προπονητή της ομάδας, ο οποίος όπως επισήμανε: «Έχει ακούσει πολλά αλλά απέδειξε ότι έχει δύναμη και πήρε το πρωτάθλημα». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους εκείνους βοηθούν την ομάδα με τον δικό τους τρόπο, όσο μακριά και αν βρίσκονται.

Καλή επιτυχία στους Πρόννους στις νέες τους υποχρεώσεις.



πηγή: 96.5




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250