ΚΟΑ: Αξιόλογη η παρουσία των αθλητών του Ομίλου στο Ε3 Πρωτάθλημα της ΣΤ’ Ένωσης στην ΑΕΤ Νίκη Πατρών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 19:58

ΚΟΑ: Αξιόλογη η παρουσία των αθλητών του Ομίλου στο Ε3 Πρωτάθλημα της ΣΤ’ Ένωσης στην ΑΕΤ Νίκη Πατρών

Αξιόλογη ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, στο Ε3 Πρωτάθλημα της ΣΤ’ Ένωσης στην ΑΕΤ Νίκη Πατρών και πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες U12 Αγόρια- Κορίτσια και U16 Αγόρια.

Αναλυτικότερα, στην κατηγορία Αγόρια U12 σε 64άρι κυρίως ταμπλό συμμετείχαν, σημειώνοντας πολύ καλή εμφάνιση, οι αθλητές μας Τζιβράς Διονύσης και Δούρος Πέτρος, ο οποίος μάλιστα πέρασε τον πρώτο γύρο και έφτασε μέχρι τους 16.

Αντίστοιχα καλή ήταν η εμφάνιση των αθλητριών μας Μπόβολου Αγγελικής και Αναλυτή Αναστασίας στην κατηγορία κορίτσια U12 σε 16άρι κυρίως ταμπλό με την Αναλυτή να περνά τον πρώτο γύρο και να φτάνει στις 8.

Στην κατηγορία αγόρια U16 ο αθλητής Τόλης Γιάννης συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις σε 32άρι κυρίως ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο φτάνοντας στους 16.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές μας, καθώς και τους γονείς τους. Εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους τους αγώνες.

Ευχαριστεί επίσης τη Levante Ferries που εξασφάλισε μειωμένη τιμή στα εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών τους, τον Δήμο Αργοστολίου που διαθέτει τα δημοτικά γήπεδα για την προετοιμασία των αθλητών μας και τους προπονητές του ομίλου για το προπονητικό τους έργο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250