Ο Μάκης Βαλλιανάτος σχολιάζει τις τοπικές εκλογές: Πρωτοφανές φαινόμενο από την παράταξη "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 12:23

Ο Μάκης Βαλλιανάτος σχολιάζει τις τοπικές εκλογές: Πρωτοφανές φαινόμενο από την παράταξη "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ"

20220305 204246Ο Σωτήρης Βαλλιανάτος, Απόφοιτος σχολαρχείου, διοικητής  4ου πύργου πυροβόλων στον Αβέρωφ. Επαγγελματίας, Οικογενειάρχης και Γενάρχης των αποκαλούμενων «Γιαουρτάδων »

Καταρχάς να συγχαρώ μερικούς συμπολίτες που έγραψαν την αλήθεια για το πρωτοφανές φαινόμενο στις τοπικές εκλογές των ύβρεων από την παράταξη, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ, σε συμπολίτες μας, οικογένειες και επαγγέλματα. Συγχαρητήρια στον Σπύρο Κουναδη, Γερασ. Βαλσαμή αλλά και στον Μιχάλη Μαρκάτο που έθιξε το θέμα ως τον κύριο συντελεστή της βαριάς ήττας του Κυρίου Ανουσάκη.

Από τους εκατοντάδες υποψήφιους του συνδυασμού αυτού οι πλειονότητα των υποψήφιων συμπολιτών μας συμπεριφέρθηκαν ΚΟΣΜΙΑ με σεβασμό στους αντιπάλους τους, τους συγχαίρω και τους ζητάω συγνώμη αν τους πληγώνω με αυτά που γράφω.  Αλλά το κεφάλι αυτής της παράταξης (δεν είναι πολλοί καμία εικοσαριά) δεν άφησαν τίποτε όρθιο που να μην το βρωμίσουν με το βόθρο τους και εναντίον της παράταξης Μιχαλατου αλλά και κυρίως τελευταία και του Παρίση. Φίλοι μην απορείτε που δεν εκλέχθηκε ΚΑΝΕΝΑΝΣ εκτός του αρχηγού της παράταξης, αξίζατε καλύτερα από ΕΝΑΝ  να μπει στο δημοτικό συμβούλιο αλλά οι αρχηγοί σας εκμηδένισαν τις προσπάθειες σας. Μιλώντας όχι πολιτική γλώσσα αλλά κάτι καινούργιο για τον τόπο κάποια άλλη γλώσσα, όπως γλώσσα  είναι τα Ελληνικά, Αγγλικά, ιταλικά κτλ, Τα  ΒΟΘΡΟΤΑ.

Αυτό όμως δεν πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ στην Κεφαλονιά Μας…

Μάκης Βαλλιανάτος