Σ. Σάρλος: ''Δίνει λύση στο πρόβλημα ο νέος χώρος στάθμευσης - Ας μη παρασυρόμαστε από "σειρήνες" που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν εντυπώσεις''

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:12

Σ. Σάρλος: ''Δίνει λύση στο πρόβλημα ο νέος χώρος στάθμευσης - Ας μη παρασυρόμαστε από "σειρήνες" που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν εντυπώσεις''

 Τον  χώρο στάθμευσης των οχημάτων στο λιμάνι τον αντιλήφθηκα αρχικά από κάποια σχόλια που διατυπώθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και προφορικά από διάφορους συμπολίτες μας που υποστήριζαν μια  "χαοτική" κατάσταση. 

       Όλοι μας γνωρίζουμε πως η ψυχολογία της  μάζας  είναι ένας κακός σύμβουλος  αν από μόνοι μας  δεν"ψάχνουμε" και δεν ερευνούμε τα θέματα που μας '"σερβίρουν" . Βέβαια πάρα πολλές φορές η φωνή της μάζας  δικαίως έχει  κοινωνικές διαστάσεις γιατί αφορούν  σημαντικά θέματα του κοινωνικού συνόλου.

      Εν προκειμένω ο εν λόγω χώρος στάθμευσης οχημάτων είναι εδαφικός χώρος ο οποίος δεν ανήκει στον Δήμο Αργοστολίου, είναι  χαρακτηριζόμενος ως Λιμένας Εθνικής Σημασίας ,ανήκει στο Λιμεναρχείο και κατ΄επέκταση στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

     Ο χώρος αυτός με τις μεθοδευμένες ενέργειες  του  Δημάρχου κ.Θεόφιλου Μιχαλάτου παραχωρήθηκε στον  Δήμο Αργοστολίου για ένα χρονικό διάστημα και όπως είναι φυσικό απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση καθόσον δεν είναι ιδιοκτησίας του.    

    Πληροφορίες  λένε πως στον χώρο στάθμευσης υπάρχει προσωπικό με αποστολή τη σωστή χρησιμοποίηση του χώρου αλλά και στο inkefalonia .gr υπάρχει κάμερα που δίνεται η δυνατότητα  σε κάθε οδηγό να δει την πληρότητα του χώρου.

     Το δια ταύτα λοιπόν  είναι πως η ενέργεια αυτή του Δήμου Αργοστολίου  και του Δημάρχου κ.Θεόφιλου Μιχαλάτου  είναι μια κίνηση που δίνει λύση  στο πρόβλημα στάθμευσης των οχημάτων λαμβάνοντας υπόψιν πως ο χώρος στάθμευσης είναι κοντά στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου δίνοντας  την  δυνατότητα  στους συντοπίτες μας αλλά και στους  ξένους επισκέπτες του νησιού μας να προσεγγίσουν το εμπορικό κέντρο της πόλης.

     Ας είμαστε λοιπόν μετριοπαθείς στις κρίσεις μας και να μη παρασυρόμαστε από τις διάφορες "σειρήνες" που σκοπό έχουν τον απροσανατολισμό και την δημιουργία εντυπώσεων.

Σωτήρης Σάρλος 

Πηγή: sotiriossarlos.blogspot.com


Ετικέτες: