Η TUI Bρετανίας επαναφέρει ακυρωμένες διακοπές στην Ελλάδα - Και στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 16:37

Η TUI Bρετανίας επαναφέρει ακυρωμένες διακοπές στην Ελλάδα - Και στην Κεφαλονιά

H TUI Βρετανίας ανακοίνωσε τη συνέχιση των πτήσεων και των διακοπών της στην Ισπανία, την Ελλάδα και το Μαρόκο από τις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η TUI πρόκειται να επαναφέρει σταδιακά μέσα στις ερχόμενες 2 εβδομάδες, πτήσεις σε προορισμούς όπως τα ελληνικά νησιά, η Κύπρος, η Τζαμάικα, το Μαρόκο και η Ισπανία.

Οι πτήσεις και οι διακοπές αυτές είχαν ακυρωθεί προηγουμένως, εξαιτίας των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών τόσο στο Ην. Βασίλειο όσο και σε δημοφιλείς χώρες προορισμού όπως η Ελλάδα.

Ωστόσο, δόθηκε ελευθερία μετακινήσεων για τους εμβολιασμένους Βρετανούς, οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να περνούν από καραντίνα κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα, και θα χρειάζονται 2 τεστ PCR αντί για τρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της TUI, οι διακοπές στη Σκιάθο επέστρεψαν στις 23 Ιουλίου, στην Κεφαλονιά στις 25 Ιουλίου και στα Χανιά στις 26 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους πορτοκαλί προορισμούς για τους οποίους συνεχίζονται τα προγράμματα διακοπών είναι οι Βαλεαρίδες (Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα), η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Γκραν Κανάρια, η Λανθαρότη, η Κως, η Πορτογαλία, η Ρόδος, η Αγ. Λουκία, η Τενερίφη και η Ζάκυνθος.

tornosnews.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250