Η Ενωση Ξενοδόχων για την συμμετοχή της στις τουριστικές Εκθέσεις Ουτρέχτης και Βιένης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 19:10

Η Ενωση Ξενοδόχων για την συμμετοχή της στις τουριστικές Εκθέσεις Ουτρέχτης και Βιένης

Ανακοίνωση απο την Ενωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης "Η Περιφέρειά μας συμμετείχε στις τουριστικές εκθέσεις της Ουτρέχτης (Ολλανδία) που έγινε 8-13/1 και της Βιέννης (Αυστρία) 10-13/1. Οι εκπρόσωποί μας που παρευρέθηκαν για τη στήριξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έδωσαν με επιτυχία τη "μάχη" τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν τόσο στη σεζόν του 2013 αλλά και στη σεζόν του 2014.

Καταρχήν στην έκθεση της Ουτρέχτης ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσής μας κος Όμ. Κωστόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κος Γερ. Ευαγγελάτος, αλλά και οι τουριστικοί πράκτορες κ.κ. Κίμων Γασπαράτος και Νέστορας Γιουλάτος, κατάφεραν να πείσουν τόσο τους υπάρχοντες tour operators να επαυξήσουν τις πτήσεις και να επεκτείνουν τα προγράμματά των για Κεφαλονιά και Ιθάκη, όσο και άλλους να μας επισκεφθούν προκειμένου να εντάξουν τα νησιά μας στους καταλόγους των (broshures).

Στη δε έκθεση της Βιέννης εκπρόσωπός μας κα Ρενάτε Μανωλάκου στάθηκε στο περίπτερο της Περιφερειακής μας Ενότητας δίνοντας πληροφορίες (στη γλώσσα των) στους εν δυνάμει επισκέπτες των νησιών μας και συμμετείχε σε εκπομπή του κρατικού ραδιοφώνου της Αυστρίας ORF επί εικοσάλεπτο, όπου δόθηκε και προσφορά στους συμμετέχοντες ακροατές ενός επταήμερου τουριστικού πακέτου για τα νησιά μας.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Κεφ/νιάς & Ιθάκης για την άψογη συνεργασία και στήριξη, τις Υπηρεσίες όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σωτ. Κουρή.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250