Κοινωνικός τουρισμός: Xάος με τα αποτελέσματα για δωρεάν διακοπές

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 13:57

Κοινωνικός τουρισμός: Xάος με τα αποτελέσματα για δωρεάν διακοπές

Από μέρα σε μέρα μετατίθεται η ανακοίνωση για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων για τον Κοινωνικό Τουρισμού «άνοιξε» στις 3 Ιουνίου, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου.

Στις 24 Ιουλίου λήγει το προηγούμενο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ και θα πρέπει να ξεκινήσει το επόμενο και ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες.

Έτσι, αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. Θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού καθώς το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού λήγει στις 24 Ιουλίου.

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων–ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους–ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.

Οι ενστάσεις

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων που θα ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.