Telegraph: Αγαπάμε την Ελλάδα - Η photo gallery με τα ελληνικά νησιά έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 12:35

Telegraph: Αγαπάμε την Ελλάδα - Η photo gallery με τα ελληνικά νησιά έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Μεταξύ αυτών και η Κεφαλονιά! 

Η βρετανική εφημερίδα συγκέντρωσε τα ταξιδιωτικά άρθρα της που διαβάστηκαν περισσότερο τη χρονιά που εκπνέει, με πρώτο και καλύτερο το τέλος των χειραποσκευών από τη Ryanair - H ελληνική photo gallery ξεπέρασε τα 3,9 εκατ. επισκέψεις

«Ο συνδυασμός από αμμώδεις ακτές, νωχελικό ρυθμό ζωής και απλές ταβέρνες, όπου κατοικούν αδέσποτες γάτες, είναι δύσκολο να νικηθεί», αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Telegraph. Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, που την Ελλάδα επισκέφτηκε φέτος ο αριθμός ρεκόρ των 30 εκατομμυρίων «ξένων» επισκεπτών.

Ο οδηγός της εφημερίδας για τα καλύτερα ελληνικά νησιά ήταν η photo gallery με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2018, με ένα επιβλητικό 3.9 εκατ. page views.

Η βρετανική εφημερίδα συγκέντρωσε τα ταξιδιωτικά άρθρα της που διαβάστηκαν περισσότερο τη χρονιά που εκπνέει, με πρώτο και καλύτερο το τέλος των χειραποσκευών από τη Ryanair.

Όσον αφορά τις ιδέες για τους προορισμούς το άρθρο που διάβασαν περισσότεροι από 300.000 αναγνώστες ήταν οι 20 must προορισμοί για το 2018, με την Telegraph να ανανεώνει τη λίστα της για τον οδηγό του 2019 την 1η Ιανουαριου.

Protothema.gr 


Ετικέτες: