Νέες πτήσεις χαμηλού κόστους από Νότια Ιταλία προς Ζάκυνθο το 2016

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 08:03

Νέες πτήσεις χαμηλού κόστους από Νότια Ιταλία προς Ζάκυνθο το 2016

Η Volotea ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από τo διεθνές αεροδρόμιο της Απουλίας στο Μπάρι, προς τη Ζάκυνθο για το καλοκαίρι του 2016.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016, ξεκινουν νέες πτήσεις από τη νότια Ιταλία και συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο του Μπάρι και προς Όλμπια (από τις 27 Μαΐου, δύο φορές την εβδομάδα) και το ελληνικό νησί της Ζακύνθου (αρχής γενομένης από τις 28 Ιουνίου, δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα έχει και την περισσότερη κίνηση).

Αυτό δημιουργεί 13 συνδέσεις που λειτουργούν από την αεροπορική εταιρία στο μεγάλο αεροδρόμιο του Μπάρι, από όπου κάποιος θα μπορεί να πετάξει ακόμη και προς την Ισπανία (Ίμπιζα και Πάλμα ντε Μαγιόρκα), Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη και Σκιάθο) και προς Κατάνια, Παλέρμο, Βενετία και Βερόνα.

Ετσι δημιουργείται ενας νέος στρατηγικός ρόλος για την εταιρία από την Απουλία που θα δημιουργήσει το δικό της δίκτυο προορισμών. Η Volotea ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα σύνδεση, επίσης, από το Μπρίντιζι για το 2016 προς την Γένοβα, μια πόλη της τέχνης και της θάλασσας, μια από τις πιο όμορφες στην Ιταλία. Η πτήση είναι πέραν εκείνων που ήδη λειτουργούν με χαμηλό κόστος για Βερόνα και Βενετία.

Ο κ. Acierno, Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι «απλώς επιβεβαιώνεται ο ολοένα και πιο σημαντικός ρόλος της εταιρίας από την Απουλία ότι είναι σε θέση να κερδίσει σε Εθνικό επίπεδο και να αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή. Με πίστη και επιμονή ο στόχος είναι η ταυτόχρονη αύξηση των ενοποιημένων προορισμών».

ΗΜΕΡΑ Ζακύνθου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250