Διεθνής βράβευση για την Κεφαλονιά !

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 10:53

Διεθνής βράβευση για την Κεφαλονιά !

Από 18 έως 19 Μαΐου 2012 στο Torres Vedras της Πορτογαλίας, οι Υπηρεσίες της Coastal & Marine Union – EUCC οργάνωσαν τη Διεθνή Εκδήλωση Quality Coast – International Event 2012 για τη βράβευση Επιλεγμένων Τουριστικών Προορισμών στην Ευρώπη.
Το Νησί της Κεφαλονιάς επιλέχθηκε ως κορυφαίος ποιοτικός – πολιτιστικός προορισμός και βραβεύθηκε με το Quality Coast BasiQ Bronze Award.
Τη βράβευση παρέλαβε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος και παρουσίασε σε power point τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές του Νησιού και ανέλυσε την Πολιτική Φιλοξενίας του Δήμου για τους Επισκέπτες στην Κεφαλονιά.
Επίσης από την Ελλάδα βραβεύθηκαν και οι περιοχές της Ιεράπετρας – Κρήτης, της Σαμοθράκης και της Αλλονήσου.
Ο κ.Κεκάτος συμμετείχε σε Συσκέψεις Εργασίας με θέμα την προώθηση των Τουριστικών Προορισμών και είχε συναντήσεις με Θεσμικούς Παράγοντες του Τουρισμού από τον Ευρωπαϊκό χώρο.
Η διακριτική ειδική γαλαζοπράσινη Σημαία Quality Coast θα υποδέχεται τους Επιβάτες των Κρουαζιεροπλοίων στα Νέα Γραφεία Υποδοχής Τουριστών στο Λιμενοβραχίονα, υπενθυμίζοντας στους Επισκέπτες ότι ένας Βραβευμένος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προορισμούς τους καλοδέχεται.




00 inkefalonia general ad 300X250