Η Κεφαλονιά καλωσόρισε το Azura!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 15:36

Η Κεφαλονιά καλωσόρισε το Azura!

Η Κεφαλονιά δια μέσω του αντιδημάρχου της κ. Βαγγέλη Κεκάτου καλωσόρισε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εφετινής τουριστικής σεζόν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κεκάτος, συνοδευόμενους από τον κ. Διονύση Ερτσο, τον κ. Ανδριανό Δρακάτο, την κα Ελιζαμπέτα Τζουρντινέτι, αλλά και αρκετούς δημοσιογράφους, εισήλθε στο θεόρατο Azura στις 12 το μεσημέρι και μετέφερε το καλωσόρισμα της Κεφαλονιάς στον Καπετάνιο και το πλήρωμα του υπέροχου αυτού πλωτού θαύματος.

 4059458

"Σημαντικό γεγονός η έλευση του Azura"

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που υπηρετείτε τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή αυτού του σημαντικού γεγονότος για εμάς. Η άφιξη του πρώτου Κρουαζιερόπλοιου και ειδικά του Azura που είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και μεταφέρει 3.500 επιβάτες και 1.000 άτομα προσωπικό, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πλοίαρχο τον κ. Δρακάτο, ο οποίος χειρίστηκε άψογα το θέμα διαχείρισης προσέγγισης του πλοίου τον Λιμενάρχη κ. Καλτσουνάκη και φυσικά τον κ. Ερτσο τον εκπρόσωπο της εταιρίας εδώ. Κοντά μας ήταν και η κ. Ελιζαμπέτα Τζουρντινέτι από την Ιταλία που θα προβάλει αυτό το γεγονός. Όλοι οι επιβάτες είναι ευχαριστημένοι, ο πλοίαρχος είναι επίσης ευχαριστημένος από την Κεφαλονιά , η οποία ήταν λίγο δακρυσμένη από τη συγκίνηση, καθώς έβρεχε λίγο, αλλά σιγά σιγά συνήλθε και ένας άπλετος ήλιος καλωσορίζει τους καλεσμένους μας» ήταν η δήλωση του κ. Κεκάτου αμέσως μόλις εξήλθε από το κρουαζιερόπλοιο που «άνοιξε» τη σεζόν για την Κεφαλονιά .

 4059453




00 inkefalonia general ad 300X250