Oceania Cruises: 17 αναθεωρημένες κρουαζιέρες με προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια, το Αργοστόλι και τη Μεσόγειο - Αντικαθίστανται Ισραήλ, Αίγυπτος και Ιορδανία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 22:02

Oceania Cruises: 17 αναθεωρημένες κρουαζιέρες με προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια, το Αργοστόλι και τη Μεσόγειο - Αντικαθίστανται Ισραήλ, Αίγυπτος και Ιορδανία

Στην αναμόρφωση του προγράμματός της για τη Μεσόγειο για το 2024 προχώρησε η Oceania Cruises, αντικαθιστώντας τα λιμάνια του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας με καθιερωμένους, αλλά και νέους ελκυστικούς προορισμούς, ανάμεσά τους και ελληνικοί.

Οι 17 αναθεωρημένες κρουαζιέρες της εταιρίας, διάρκειας από 10 έως 58 ημέρες, έχουν ως εξής:

21 Απριλίου: 10 ημέρες από τη Βαλέτα στην Τεργέστη με το Vista

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν τη Βαλέτα, το Ηράκλειο, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, το Ντουμπρόβνικ, τη Βενετία, το Κότορ και το Ρόβινι. Τα επόμενα ταξίδια Around the World και Grand Voyages αντικατοπτρίζουν επίσης αυτές τις αλλαγές:

13 Μαΐου: 24 ημέρες από το Ντουμπάι στη Βαρκελώνη με το Insignia

Σε αυτό το επικό ταξίδι οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν εκπληκτικούς ιστορικούς θησαυρούς στην Αθήνα, τη Βαλέτα, το Ντουμπρόβνικ, τη Ρώμη και τη Βαρκελώνη, καθώς και να απολαύσουν την Σαντορίνη, το Κάπρι και του Μόντε Κάρλο.

14 Μαΐου: 15 ημέρες από το Ντουμπάι στην Τεργέστη με το Riviera

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει προσεγγίσεις στο Αργοστόλι και την Κέρκυρα, το Μαυροβούνιο, το Ντουμπρόβνικ και το Σπλιτ. Προσφέρεται προαιρετική διαμονή σε ξενοδοχείο μετά την κρουαζιέρα στη Βενετία.

18 Μαΐου: 14 ημέρες από τη Βαρκελώνη στη Ρώμη με το Marina

Σε αυτό το ταξίδι δύο εβδομάδων οι ταξιδιώτες μπορούν να “γευθούν” ένα ειδυλλιακό μείγμα από πόλεις, όπως η Βαρκελώνη, η Αθήνα και η Ρώμη, καθώς και τα γνωστά θέρετρα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, της Κέρκυρας, της Σαντορίνης και του Σορέντο.

21 Μαΐου: 11 ημέρες από τη Ρώμη στην Τεργέστη με το Vista

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν τα λιμάνια της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Κροατίας, καθώς και να εξερευνήσουν τα νησιά της Σικελίας, της Μάλτας, της Κέρκυρας, καθώς και το Μαυροβούνιο. Προσφέρονται προαιρετικές διαμονές σε ξενοδοχεία πριν και μετά την κρουαζιέρα για τους επισκέπτες στη Ρώμη και τη Βενετία.

29 Μαΐου: 12 ημέρες από την Τεργέστη στη Βαρκελώνη με το Riviera

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι επιβάτες θα γνωρίσουν τις Δαλματικές Ακτές, τα νησιά του Μαυροβουνίοι, την Κέρκυρα, τη Μάλτα, τη Σικελία, την Πομπηία, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία και το Σεν Τροπέ.

1 Ιουνίου: 11 ημέρες από την Τεργέστη στην Αθήνα με το Vista

Ξεκινώντας από την Τεργέστη, το πλοίο θα κατευθυνθεί προς τα παραθαλάσσια θέρετρα της Αδριατικής, Ζαντάρ, Ντουμπρόβνικ, Κότορ και το Μπάρι, πριν προσεγγίσει λιμάνια στην Τουρκία και την Ελλάδα. Οι προαιρετικές διαμονές σε ξενοδοχεία πριν και μετά την κρουαζιέρα επιτρέπουν στους επισκέπτες να επισκεφθούν τη Βενετία και την Αθήνα.

7 Ιουλίου: 10 ημέρες από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη με το Riviera

Τα σημαντικότερα σημεία της κρουαζιέρας περιλαμβάνουν ιστορικά αξιοθέατα στην Ελλάδα και την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της προστατευόμενης από την UNESCO Εφέσου, και τα ελληνικά της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Κρήτης. Προσφέρεται διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη.

24 Ιουλίου: 10 ημέρες από την Αθήνα στη Βαρκελώνη με το Riviera

Αυτό το ταξίδι είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης από την Ανατολή στη Δύση. Τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Βαρκελώνη, ελληνικά νησιά, τη Σικελία, την ακτή Αμάλφι και τη Γαλλική Ριβιέρα.

13 Αυγούστου: 12 ημέρες από τη Ρώμη στη Ρώμη με το Riviera

Μέσα σε 12 ημέρες, οι περιπετειώδεις ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα της Ρώμης, της Αθήνας και της Πομπηίας, καθώς και να επισκεφθούν την Ακτή Αμάλφι, τη Μάλτα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σικελία και την Κρήτη.

28 Σεπτεμβρίου: 10 ημέρες από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη με το Riviera

Αυτή η κρουαζιέρα συνδυάζει το Ντουμπρόβνικ και το Κότορ με την αγαπημένη Μύκονο και τη Σαντορίνη, καθώς και την Αθήνα, με την Κρήτη και την Έφεσο. Παρέχεται διανυκτέρευση επί του πλοίου στην Κωνσταντινούπολη.

2 Οκτωβρίου: 14 ημέρες από τη Βαρκελώνη στη Βαλέτα με το Marina

Αυτό το ολοκληρωμένο ταξίδι στη Μεσόγειο και το Αιγαίο επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν εμβληματικά αξιοθέατα στη Βαρκελώνη, τη Φλωρεντία, τη Ρώμη και το Ντουμπρόβνικ, να απολαύσουν τα παραθαλάσσια θέρετρα της Τουλόν, του Πορτοφίνο και του Κάπρι και να εξερευνήσουν τα νησιωτικά διαμάντια της Κορσικής, της Σικελίας, της Κέρκυρας και της Μάλτας.

16 Οκτωβρίου: 10 ημέρες από τη Βαλέτα στη Ρώμη με το Marina

Τα νησιά της Μάλτας, του Μαυροβουνίου, της Κέρκυρας και της Σικελίας, καθώς επίσης το Ντουμπρόβνικ, το Σπλιτ, το Κατάκολο, το Μπάρι, η Νάπολη και η Ρώμη στην Ιταλία περιλαμβάνονται σε αυτή την κρουαζιέρα.

20 Οκτωβρίου: 10 ημέρες από την Αθήνα στη Ρώμη με το Vista

Η Αθήνα, το Γύθειο, το Αργοστόλι και η Κέρκυρα στην Ελλάδα, οι παράκτιοι θησαυροί της Δαλματίας, το Κότορ και το Ντουμπρόβνικ, και το μεσαιωνικό νησί της Μάλτας συμπληρώνονται με προσεγγίσεις στη Μεσσίνα, το Σαλέρνο και τη Ρώμη στην Ιταλία.

30 Οκτωβρίου: 12 ημέρες από τη Ρώμη στην Αθήνα με το Vista

Ενδιαφέροντα νησιά, όπως η γοητευτική Μύκονος και η Κέρκυρα στην Ελλάδα, το εκπληκτικό Μαυροβούνιο, η θρυλική Σικελία και η μεσαιωνική Μάλτα, συνδυάζονται με τη Ρώμη, τα Τσίνκε Τέρρε, την Τουλόν, το Ντουμπρόβνικ και την Αθήνα.

11 Νοεμβρίου: 9 ημέρες από την Αθήνα στη Ρώμη με το Vista

Σε αυτό το ολοκληρωμένο δρομολόγιο, οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν την Αθήνα, το Γύθειο και το Αργοστόλι στην Ελλάδα, το Μαυροβούνιο, τη Μάλτα, τη Σικελία, το Ντουμπρόβνικ, το Σαλέρνο και τη Ρώμη.

24 Νοεμβρίου: 18 ημέρες από την Κωνσταντινούπολη στο Ντουμπάι με το Riviera

Πλέοντας από την Κωνσταντινούπολη, η Μύκονος, η Αθήνα, η πόλη του Ντουμπρόβνικ και τα λιγότερο γνωστά θέρετρα του Κότορ και του Αργοστολίου δίνουν τη θέση τους σε χαλαρές ημέρες στη θάλασσα. Παρέχεται διανυκτέρευση στο Ντουμπάι πριν από την αποβίβαση.

Πηγή: money-tourism.gr




00 inkefalonia general ad 300X250