Μαρίνα Βεργωτή: “Ενθουσιασμένοι οι Ολλανδοί από την Κεφαλονιά” – Σε ποιες εκθέσεις θα λάβει μέρος η Κεφαλονιά; (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 11:25

Μαρίνα Βεργωτή: “Ενθουσιασμένοι οι Ολλανδοί από την Κεφαλονιά” – Σε ποιες εκθέσεις θα λάβει μέρος  η Κεφαλονιά; (COSMOS 96,5)

Στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα επικοινωνίας, ∆ημοσίων Σχέσεων, ηλεκτρονικής προβολής, τουριστικής ανάπτυξης, Μαρίνα Βεργωτή και μίλησε για την παρουσία της Κεφαλονιάς στην έκθεση Vakantiebeurs 2023 στην Ολλανδία.

«Ήταν μια πολύ καλή έκθεση. Η ομάδα που εκπροσώπησε την Κεφαλονιά από την Τουριστική Επιτροπή, είχε προετοιμάσει πολύ καλά την παρουσίαση για το νησί μας. Τα μηνύματα ήταν θετικά και ο κόσμος ενθουσιαζόταν με όσα άκουγε για την Κεφαλονιά».

«Η πρώτη μέρα περιλάμβανε συναντήσεις με επιχειρήσεις (Β2Β) από τους πράκτορες του νησιού μας. Και ο ΕΟΤ ήταν πολύ ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος με την παρουσίαση που κάναμε για το νησί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη που ακούμε τέτοια σχόλια και προχωράμε και για τις επόμενες εκθέσεις».

«Η Ολλανδία και σαν χώρα αλλά και σαν αγορά είναι πολύ σημαντική και μας ενδιαφέρει. Οι Ολλανδοί ενδιαφέρθηκαν  πολύ για τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Τους προτάθηκε μάλιστα – με κάποιο δισταγμό λόγω της ανηφόρας – να ανέβουν τον Αίνο με ποδήλατο και ενθουσιάστηκαν και δεν τους φάνηκε και δύσκολο».

«Επόμενες εκθέσεις με κεφαλλονίτικη παρουσία, η ΒΙΤ στο Μιλάνο, η f.re.e στο Μόναχο και η ΙΤΒ στο Βερολίνο. Επίσης,  προγραμματίζουμε μια εκδήλωση στο Παρίσι για να παρουσιάσουμε την Κεφαλονιά σε Γάλλους πράκτορες».




00 inkefalonia general ad 300X250