Custom made γλυκές δημιουργίες ArtKaterina Sweets για ένα εντυπωσιακό Candy Bar (εικόνες)


Custom made γλυκές δημιουργίες ArtKaterina Sweets για ένα εντυπωσιακό Candy Bar (εικόνες)

Μοναδική πρόταση διακόσμησης σε κάθε event, τα Candy Bar αποτελούν πλέον μια από τις αγαπημένες τάσεις σε γάμους, βαπτίσεις αλλά και γενέθλια. Ένα Candy Bar δεν είναι άλλωστε μόνο ένα τραπέζι με κεράσματα. Είναι μια θεματική γωνιά που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι και θα χαρίσει γλυκά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Είναι το σημείο που θα βγουν αμέτρητες φωτογραφίες και θα γίνουν τα περισσότερα upload στα social media. Και οφείλει να είναι εντυπωσιακό!

2jpg

Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή του θέματος και η χρωματική παλέτα για ένα αρμονικό αποτέλεσμα που θα συνδυάζεται άρτια με την υπόλοιπη διακόσμηση. Η επιλογή των γλυκών είναι το επόμενο που ακολουθεί. Η ομάδα της ArtKaterina Sweets και η Κατερίνα Αρτελάρη προτείνουν μοναδικές γλυκές δημιουργίες που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

3

Τα Μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα είναι ιδανική επιλογή για Candy Bar. Έχουν απίστευτη γεύση και γίνονται ανάρπαστα. Διακοσμούνται ανάλογα με το concept του event και μπορούν να συσκευαστούν ώστε να δοθούν ως ένα γλυκό αναμνηστικό από τον γάμο, τη βάπτιση ή τα γενέθλια. CakePop, CakeSicle και Donut έχουν επίσης την τιμητική τους και τα παιδιά ειδικά τα λατρεύουν. Όπως και τα αγαπημένα CupCake με βουτυρόκρεμα ή ζαχαρόπαστα. Και για εσάς που αγαπάτε τα παραδοσιακά κεράσματα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστές λιχουδιές όπως brownies, προφιτερόλ, εκμέκ, banoffee, τιραμισού, ταρτάκια, πάστες, ακόμη και μηλόπιτες.

Αν πάλι αναζητάτε μια πρωτότυπη τούρτα για το Candy Bar, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε αυτή των ονείρων σας, μιας και κάθε cake είναι custom made, σχεδιάζεται δηλαδή αποκλειστικά για το δικό σας event.

4

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα ArtKaterina Sweets σε Facebook και Instagram

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Location: Riviera Restaurant, Σάμη.

5678910jpg11

Φωτογραφίες: Ice cream Birthday Candy Bar, Golden Stories (Event Design), Antisamos Beach Bar (Location)

logo